Kanie Mansion
2 posters
Page 41 of 100 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 70 ... 100
Re: Kanie Mansion
Hotel? și sta puțin sa se gândească. Ea nu bănuia nimic. Pai na, cum vrei.. apoi ridica din umeri. Pana la urma, el o scosese la întâlnire, el decidea unde merg.
Dede- Admin
Klaus e interesat de ea, da. Dar era interesat și de sângele și puterea ei în general. De-aia vrea să o ducă la hotel. OK. Atunci masa o facem acolo. zice relaxat și mai bea o gură de vin.
Celia termina de băut paharul ăla și se oprește. Mergem acum? Mai logic era sa mănânce mai întâi și după sa bea, ca dacă le făceau invers, se puteau îmbăta, dar bine ca nu au băut mult.
Dede- Admin
Da. și termină paharul și închide sticla și o pune în punga ei. O ia de mână și plec împreună spre hotel.
Când ajung acolo, iau o cameră şi merg înauntru. Celia se întinde puţin în aer şi se uită către balcon să vadă priveliştea de acolo.
Dede- Admin
În timpul ăsta el comanda mâncarea de la room service. Că pentru ce vrea să facă el are nevoie ca fata să aibă energie. Cum ții se pare priveliștea?
Drăguţă. Îmi place că suntem mai sus şi putem vedea mai bine. îi răspunde în timp ce apasă cu mâinile pe marginea balconului şi se uită în depărtare.
Dede- Admin
Klaus se aproprie de ea până ajung față în față, cu palma la geam și o privește atent. Celia, trebuie să vorbim...Am nevoie de tine cu totul. De la persoana ta până la sângele tău. spune vampirul curajos.
- Spoiler:
Fata se sperie şi se face toată roşie în obraji. C-Ce? Cum adică? întreabă încercând totuşi să evite contactul vizual, că o intimida.
Dede- Admin
Ca să trăiesc am nevoie de sângele tău, pentru putere am nevoie de abilitatea ta. Iar pentru mine am nevoie de tine...Chiar acum mi-e foame de sânge când te văd. spune în timp ce o privește insistent.
Page 41 of 100 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 70 ... 100