Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 11 of 100 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 55 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 11 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Thu Sep 21, 2017 3:49 pm

Având în vedere că ești recuperată aproape complet, ești singura care poate face asta. ii explica lelouch normal. Ar fi ideal să strângem mai multe informații despre băiatul ăla Eden. S ar putea să ne fie un ghimpe in coastă dacă nu acționăm la timp.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Thu Sep 21, 2017 4:06 pm

Atunci mai bine mă duc la el prima oară. Ghoul-ii, cum ai zis şi tu, sunt mai uşor de găsit. Şi îl sărută pe frunte, apoi se teleportează de acolo. Logic că îşi schimbă înfăţişarea şi îşi ascunde energia ca să nu fie recunoscută. Nu avea să-i facă nimic rău, doar să afle informaţii. Se transformă într-o fată de vârstă aproximativ cu a lui şi se preface a fi menajera motelului la care era el cazat. Alesese o înfăţişare oarecum asemănătoare cu a Jannettei intenţionat, logic.
Spoiler:
Um, mă scuzaţi, mi s-a spus că v-aţi cazat recent şi voiam să mă asigur că nu vă lipseşte ceva. Menajera dinaintea mea mi-a spus că s-a cam grăbit să vă aranjeze camera şi cum tura ei s-a terminat, am preluat eu camera. zice pe un ton mai sfios, stând la uşă.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Sep 22, 2017 9:44 am

Înțeleg. N-am nimic din ce să cer, dacă e ceva te chem. îi spune sec în timp ce mânca pizza plictisit. A văzut că seamănă cu Julietta, dar știe și el că în lumea asta va mai da de argintii. Dar nici una nu o să fie ca ea.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Fri Sep 22, 2017 10:14 am

Ei, daca o sa le cunoască, poate o sa observe ca sunt și ele ok. După tot ce au făcut acei răufăcători, bănuiesc ca sunteți obosit. V-Am văzut când ne evacuau colegii voștrii. zice și trage puțin de conversație intenționat. Sunteți bine?
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Sep 22, 2017 4:15 pm

Da, sunt ok. îi răspunde sec. N-avea chef de subiectul ăsta așa că va încerca să nu poartă discuții despre asta. Voia să fie singur acum. Așa că nu îi prinde o vorbă despre asta.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Fri Sep 22, 2017 4:18 pm

De ce ai răspuns la singular? vine brusc întrebarea fetei şi închide uşa camerei, apropiindu-se puţin. Adică scuze, ştiu că nu e neapărat treaba mea, dar sunt foarte recunoscătoare pentru ce aţi făcut azi şi pentru ce fac eroii în general.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Sep 22, 2017 5:10 pm

Că așa am avut eu chef. îi răspunde urâcios. Mersi de aprecieri. Dar chiar n-am chef de vorbă. Mai bine ți-ai face slujba decât să trăncănești cu mine. și încearcă să fie în continuare calm. Să nu își piardă controlul gen.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Fri Sep 22, 2017 5:14 pm

Fata se dă bătută şi face o plecăciune. Scuze. O să mă retrag. apoi iese din cameră şi îşi dă ochii peste cap. Trebuia să se gândească la alt plan.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Sep 22, 2017 5:27 pm

Eden acuma că e iar singur închide ușa cu cheia și pune o masă ca să nu se mai amestece cineva. Nu prea îi priește bine discuțiile cu argintiile că îi amintesc de Julietta. Lelouch în schimb consideră că a trecut destul timp de când a plecat CC așa că o sună.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Fri Sep 22, 2017 5:33 pm

CC ia telefonul şi intră într-o baie, încă transformată. Babe, mai întârzii puţin. Mi-a venit o idee. şi după ce spune asta ia înfăţişarea Juliettei. Arăta ca ea 100% şi voia să-l ademenească puţin pe Eden.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 11 of 100 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 55 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case