Kanie Mansion
2 posters
Page 55 of 100 • 1 ... 29 ... 54, 55, 56 ... 77 ... 100
Re: Kanie Mansion
Acesta se trezește și observă ce face CC deghizată. Ce faci? Nu-s ale tale să le răsfoiești. zise ceva mai supărăcios. Și când te gândești că a dormit atât de bine....
Aaa, sunt ale tale? Scuze, păreau interesante. şi le lasă, făcând pe inocenta. Eşti cam morocănos având în vedere că probabil ai visat frumos.. continuă apoi arată cu degetul spre pantalonii lui, unde normal că avea o erecţie.
Dede- Admin
Vrei cumva să o faci cu mine și nu știi cum să atragi atenția? și se ia de fată nițel. Nu ii place să fie deranjat și face urat când se întâmplă asta.
Ea da repede din mana in aer si se face ca nu il aude in intregime. Ce cauti? Am auzit si eu de cartile astea si probabil te pot ajuta.
Dede- Admin
In general magie neagră. Mi s-a aprins interesul ca să zic așa. și normal că nu îi zice chiar tot adevăr. Doar e o străină nu?
Da? Dar cine te-a adus aici să citeşti tocmai magie neagră? îl întreabă ridicând o sprânceană. Normal că ştia toate răspunsurile astea, dar voia să facă o conversaţie normală cu el.
Dede- Admin
Bunicamea. A fost membru cotizant mai mulți ani și ma băgat și pe mine. comentează normal. Nu e genul care să dea totul pe față. Cel puțin asta e intenția.
CC oftează puţin. Ok atunci. Eu sunt nepoata uneia dintre bibliotecare, Iuliana. Tu? şi întinde mâna.
Dede- Admin
Eden. Incantat de cunoștință. și dă mana cu ea formal și sa ridică în picioare să fie față în față. Lucrezi aici?
Măcar cu numele nu a minţit. Nu, dar mai pierd timpul pe lângă bunica când nu am ce face. Vrei să te ajut cu ce cauţi? şi îi zâmbeşte normal. Poate îi mergea planul ăsta, că ea nu e genul care să insiste prea mult pe un plan.
Dede- Admin
Page 55 of 100 • 1 ... 29 ... 54, 55, 56 ... 77 ... 100