Kanie Mansion
2 posters
Page 22 of 100 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 61 ... 100
Re: Kanie Mansion
Să zicem că e nevoie de mai mulți. Așa că rămânem cu toți 3. Am putea încerca să controlam orașul. Dar copilul ala care se transforma e enervant. Trebuie să mă ocup personal de el. și aici se referă la Eden. Că el e amenințarea cea mai mare.
O sa te supraveghez. Dar știi ca mă poți chema dacă e nevoie. apoi îl pupa pe obraz. Nu era nici o graba, ca oricum eliminasera pe cineva și acum eroii aveau moralul la pământ. Cei trei ghouli pleacă conduși de un majordom în niște camere.
Dede- Admin
Ceilalți oricum sunt degeaba din ce-am văzut. Problema e că o să caute răzbunare. Ar trebui să punem spionii pe ei ca să nu le surprindă cu ceva. zice cu gândurile prinse în asta.
Dorința ta mi-este porunca. spune fata și face niște peștișori zburători transparenți pe care îi trimite la cupluri.
Dede- Admin
Ce m-aș face fără tine CC? și o sărută scurt pe iubita lui după care ii pune pe Ghouli la un test, să jefuiască o bancă până diseară. Să ii vadă în teren.
Cei trei fac cum li se spune și dispar. Dacă fac ceva, o sa fiu anunțată. apoi îl mangaie și se teleporteaza în camera lor, în pat. Știi ca o sa îți fiu mereu alături. și începe sa se gândească iar cum s-a cunoscut cu Lelouch, zâmbind.
Dede- Admin
Da, planul nostru e aproape gata. Nu știu ce m-aș face fără tine. Îți amintești cum ne-am cunoscut?
o întreba pe verzuie relaxat și o privește cu drag.
o întreba pe verzuie relaxat și o privește cu drag.
Nici nu am cum sa uit. apoi face o iluzie în jurul lor cu peisajul de acum 20 de ani. Lelouch abia se năștea iar CC, înger fiind, fusese aleasa sa îi fie înger păzitor băiatului. Ea acum era la spital, invizibila, lângă el și mama lui.
Dede- Admin
Ei bine, Lelouch nu o putea pe CC că nah, e mic. Dar totuși simte că nu e doar cu mama lui. Dar asta în sub conștient. Și ca orice bebe se alăptează.
Verzulia, fiind una dintre cei mai mari îngeri, are abilitatea de a vedea cu puțin în viitor și simte și potențialul de putere al băiatului. Săracul de el... O sa aibă un viitor greu cu puterea asta. și îl mangaie ușor pe frunte, deși el probabil nu simțea.
Dede- Admin
Page 22 of 100 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 61 ... 100