Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 61 of 100 Previous  1 ... 32 ... 60, 61, 62 ... 80 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 61 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Mon Jan 29, 2018 3:19 pm

Meh. Nu voi ascunde faptul că o să plec în armată. Dar cine e interesat va afla oricum. și ridică din umeri iar. Îmi fac bagajele. Aștept să mă iei mai târziu. și ii face cu mâna.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Mon Jan 29, 2018 3:24 pm

Peste două zile, nerăbdătorule. precizează iar, apoi dispare de acolo. Măcar ea să mai fie speranţa în familia asta dezbinată.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Jan 29, 2018 3:31 pm

Da, bine,bine. Mersi. și îi face cu mâna când pleacă. Ceilalți copii împreună cu restul familiei se întrebau ce e cu Eden de nu mai dă un semn de viață. Că și când era în depresie tot ieșea pe afară și acum când nu îl găsesc deloc. Așa că Allan cu ceilalți copii se hotărăsc să îi facă o vizită. Ok, am înțeles că ești certat cu cei mari și ești depresiv. Dar nu cumva să te gândești să te sinucizi! îi zice Allan, că asta credea. Ah, nu vreau să mă sinucid. Doar mă pregătesc să plec. Am un avion mâine. îi răspunde Eden normal. Unde pleci? În armată. Să zicem că am nevoie să mă călesc o vreme.... îi răspunde cu jumătate de adevăr aici. Klaus cu Hans sunt surprinși și ei, dar nu comentează.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon Jan 29, 2018 3:35 pm

Să ai grijă să nu mori acolo, fraiere.. comentează Bella mai cu tupeu, că ea era singura care s-ar mai lua în gură acum că nu mai e Julietta.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Jan 29, 2018 3:38 pm

Stai chill că nu mor eu fată vampir ce ești. Voi ați face bine să aveți grijă de orașul ăsta. Că deja o fată s-a dus iar eu nu o să mai fiu o vreme. le dă un sfat mai mult aici. Da,da. Că vai, noi suntem slabi iar tu ești marele erou de aici. comentează Allan mai răutăcios așa. Klaus e de acord cu vorbele lui Allan așa că n-are de gând să zică aceeași chestie. O să te depășim când te întorci,
ai auzit?
zice și Klaus cu tupeu. Hans în schimb era tipul pașnic și încearcă să-i calmeze. Că știe că ceilalți băieți au tendința să se certe între ei.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon Jan 29, 2018 3:46 pm

Noroc că fetele sunt calme şi nu o să trebuiască să facă la fel şi Aurora. Ea de fapt era mai raţională şi chiar îi era frică dacă ăia o să atace iar. Să dăm toţi cât putem. zice ea ca să fie mai pozitivă şi să-i distragă pe băieţi de la ceartă. Bella dă în aer dintr-o mână. Atunci noi plecăm. Bye.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Jan 29, 2018 3:50 pm

Pa. și le închide ușa în nas. Că tot au venit cu scandal. Copii pleacă la fel de repede cum au venit, astfel încât fiecare e pentru el. Ei zic la părinți și vestea cu Eden în armată se răspândește.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon Jan 29, 2018 3:52 pm

Ce nesimţit e, prostul. Şi noi care am venit îngrijoraţi pentru el... comentează Bella care mai că ar fi intrat iar peste el să-l bată după ce a văzut cum a închis uşa. Dar asta e, mai bine să-l lase să plece şi ea să meargă să se antreneze. Trec cele două zile şi Riven vine iar la el. Sper că ţi-a mai trecut starea naşpa, altfel nu o să te poţi concentra pe câmpul de luptă.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Jan 29, 2018 4:02 pm

Mi-a mai trecut. Mersi de îngrijorare. Sunt gata dacă mă întrebi. Sper că nu-s nevoit să și mă tund ca în filmele cu armată, nu? îi zice cu rucsacul în spate, ceva îngrijorat. Eden era genul care este atent și la cum arată el. Că deh.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon Jan 29, 2018 4:04 pm

Te preocupă? În doi ani creşte la loc. Doar nu ai în plan să vrăjeşti vreuna pe acolo, nu? răspunde neutru. Nici ea nu ştia, dar bănuia că o să trebuiască să se tundă, că aşa se întâmplă mereu.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 61 of 100 Previous  1 ... 32 ... 60, 61, 62 ... 80 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case