Kanie Mansion
2 posters
Page 25 of 100 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 62 ... 100
Re: Kanie Mansion
Lelouch ignoră fata în mare parte că nu îi place de ea. Simțea că fata e falsă cumva și nu vrea să știe ce vrea. Ba chiar folosește tehnica pe ea ca să îl lase în pace.
Doar ca, din cauza îngerilor, tehnica nu prea merge. Fetița se împrietenise Bine cu familia lui și acum venea în vizita fără ca el sa știe. Intra normal pe ușa și îi saluta. Sarumana, Lelouch e la el în camera? după ce părinții îi răspund, urca acolo și ciocane la ușă.
Dede- Admin
Cine e? întreba pe un ton rapid, că acuma se joacă la calculator jocuri violente precum mortal kombat sau CS GO. Era mai atent acolo decât la ce este în jur.
Anastasia. răspunde ea şi intră în camera băiatului. Vede că e ocupat, dar nu o deranjează. Până la urmă, scopul ei era să-i intre pe sub piele, nu să se certe cu el. Câştigi? întreabă în timp ce se pune în patul lui.
- Spoiler:
Dede- Admin
Iar tu? spune ceva mai înțepat. Mă cert cu tine mai târziu. Momentan echipa mea își ia bătaie. după care pustiul e axat doar pe joc, fără să bage în seamă musafirii.
Pe ea nu o prea interesează ca e așa rece. Ia o carte normala de citit și se întinde sub pătura patului sa citească pana termina el.
Dede- Admin
Ce porcărie. comentează băiatul după meci, ofticat că colegii sunt au fost foarte slabi. Nu era în cel mai bun moment chiar acum.
Când îl aude, lasă cartea jos şi îi face şi lui loc în pat. Sunt naşpa jocurile alea că te bagă cu oricine.
Dede- Admin
Mie îmi spui? Mă bagă cu toți retardații. Cei mai mulți sunt rusi și arabi și sunt foarte proști. ii răspunde direct și închide jocul, ca să se descarce.
Rozalia îi face semn sa se pună lângă ea și pune cartea la loc. Mai bine ai găsi alte jocuri..
Dede- Admin
Page 25 of 100 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 62 ... 100