Kanie Mansion
2 posters
Page 62 of 100 • 1 ... 32 ... 61, 62, 63 ... 81 ... 100
Re: Kanie Mansion
Meh, nu. Dar o să fie urât să mă privesc în oglindă o vreme. și își dă ochii peste cap. Hai să plecăm odată.
Riven se bucură că el e de acord şi se teleportează cu el la baza armatei. Îl prezintă drept învăţăcelul ei şi îl lasă acolo, să fie dus de generali, în timp ce ea se reîntoarce la pensionarea ei. Bineînţeles că în timpul ăsta o să-l mai supravegheze pe el şi o să caute unde e spiritul Juliettei.
Dede- Admin
Din punct de vedere al comportamentului, Eden nu face deloc fițe acolo și se comportă discliplinat. În sensul că ascultă ordinele de la generali. Se antrenează în plus pentru a căpăta mai multă putere de concentrare, dar și disciplină mai multă. Își dezvoltă reflexele în timpul acesta și gândește mult mai rapid decât o făcea înainte. Când vine vorba de omorât un dușman alege soluția cea mai rapidă și fără scăpare. Voia să fie iar cu Julietta și face orice ca să o aibă iar lângă el. Astfel trec cei doi ani. Eden s-a dezvoltat foarte bine fizic și mental. Izaya cu Shirley s-au mutat într-o insulă doar a lor departe de vechiul oraș și copii. Iar copii ce-au făcut în 2 ani? S-au dezvoltat și ei, Allan fizic seamănă mai mult cu mama,dar are puterile lui Izaya iar la Hans e taman invers. Klaus a crescut și el, dar nu e o mare diferență din punct de vedere al aspectului. Doar e vampir și ei nu îmbătrânesc, logic. Eden și-a trezit niște puteri noi, dar la care nu le dă drumul de frică ca nu cumva să nu le controleze. Allan stăpânește puterile pisicilor și are puterile lui Izaya la vârsta lui, în timp ce Hans stăpânește magia neagră de la Shirley și a capturat un dragon demonic ca să-i suplinească lipsa lui de putere comprativ cu frate-su. Iar Klaus și-a dezvoltat puterile de vampir mai mult. În sensul că are energie nelimitată și se regenerează aproape instant. Cu fetele? Dacă Eden știm ce va face pentru Julietta, Klaus deja are o relație mult mai stabilă cu Celia, la fel e și Hans cu Aurora. Doar Allan cu Bella n-au o relație oficială, mai mult sunt prieteni cu beneficii ca să zicem așa. De ieșit ies împreună, dar când văd pe cineva care îi atrage duși au fost. Da, aici Allan seamănă și cu Shirley. Totuși,dacă primul an a fost mai ok pentru copii și Eden, ultimul a fost un dezastru! Copii au trebuit să se lupte cu însuși Eden împreună cu niște acoliți. Allan a ieșit așa de rău într-o luptă recent încât pisicile lui l-au dus în casa bruneților pentru recuperare inconștient. Părinții nu știu cine ce ia făcut că încă e leșinat. Totuși, adevăratul Eden a venit să-i viziteze pe cei Izaya și Shirley, încă nu a înviat Julietta dar o va face peste câteva zile când va termina oficial armata și va trebui să o omoare pe fata aia. Helău. Mai fac armata practic câteva zile. Dar am zis să trec în vizită. și intră acolo. După care îl vede pe Allan. Ce-i cu el? E grav rănit? Nu știu. Nu ne-a zis nimic. Pisicile așa l-au adus și îl lăsăm să se vindece...
comentează Izaya lângă fiul lui.
Eden:
Allan:
Hans:
comentează Izaya lângă fiul lui.
Eden:
- Spoiler:
Allan:
- Spoiler:
Hans:
- Spoiler:
În acest timp, Riven a găsit sufletul Juliettei, dar şi-a dat seama că are nevoie de foarte multă putere pentru a-l elibera aşa că o să-l cam obosească pe Eden. Celelalte fete s-au dezvoltat de asemenea. Celia a fost făcută vampir de către Klaus, astfel că nici ea nu s-a schimbat la înfăţişare. Sincronizarea ei cu băiatul este perfectă şi se bat foarte bine împreună. Singurul ei dezavantaj este dacă e despărţită de el, pentru că nu ştie să folosească umbrele decât pentru a forma o sabie să se apere. Bella a petrecut foarte distractiv timpul ăsta. În serile în care nu era cu Allan, era cu alţi băieţi şi invers. Comportamentul ei s-a dezvoltat ca o combinaţie între comportamentul mamei şi al tatălui, iar potenţialul de putere este mare. Pe lângă controlul sângelui, a învăţat să controleze şi focul, astfel că la bătăi ea e mereu printre cei din frunte, spre deosebire de celelalte două fete care joacă pasiv. În ultimul rând, Aurora a învăţat să folosească plantele pentru vindecarea rănilor şi deloc pentru atac, doar pentru apărare. Ea preferă să-i ajute din spate, mai ales pentru că e mai fricoasă şi auzul ei deteriorat nu ar prea ajuta-o în acest context. Per total, toţi o duc mult mai bine şi se sincronizează mai tare ca o echipă când sunt bătăi, deşi la antrenamente toţi sunt separaţi înafară de Klaus şi Celia.
Bella
Bella
- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
Dede- Admin
Allan se trezește. Se uită la tatăl lui după la Eden. Imediat vede fața celui cu care s-a luptat și se ridică din pat imediat să-i dea un pumn brunetului. Dar Eden e rapid în reflexe și îl prinde de pumn. Ai venit până și aici nenorocitule?! Nu ți-a ajuns orașul?! spune Allan cu ură. Habar n-am despre ce vorbești. Doar ce am ieșit din armată ca să-i salut pe părinții tăi că m-au ajutat. îi zice Eden foarte serios. Izaya habar n-are ce se petrece. Deci Allan, vrei să-mi spui că el este de vină? și arată fața la Eden. Da! zice nervos. Izaya observă că nu minte nici el, dar nici Eden. Dragă, copii s-au certat. Poți vedea în amintirile lor ce-au făcut fiecare în ultima zi, de exemplu? strigă la Shirley, e nevoie de magie neagră aici.
Shirley vine şi ea şi află despre ce e vorba, aşa că îi dă cap în cap să adoarmă. Of, copii ăştia bătăioşi... Pune mâinile pe frunţile lor şi vede că nu au avut tangenţă aşa că îi trezeşte iar. Ok, deci Eden a fost în armată, spune adevărul, ceea ce înseamnă că Allan s-a bătut cu cineva transformat în Eden, un Eden fals.
Dede- Admin
Cum fals? Știa totul despre noi, are aceleași puteri și energia este aceeași! comentează Allan pe același ton. Poate cineva mi-a făcut o clonă... comentează și Eden. Clonele nu au aceeași putere ca originalul. Ceva e dubios aici...
Well, Eden nu a fost pentru că am căutat în mintea lui. Nici măcar nu s-a gândit la producerea unei asemenea clone. Trebuie să fie altcineva la mijloc. şi da, acum se gândea la Lelouch şi CC.
Dede- Admin
E pe aproape. Dar mai e până se află adevărul. O să ajut și eu ca să se rezolve... spune Izaya serios. Dar nici bine nu termină că afară se aude celalalt Eden, plutea deasupra casei. Unde ești, Allan? Crezi că scapi de mine? Nenorocitul ăla e și aici! și dă să iasă afară, la fel fac și ceilalți. Chiar arată ca Eden. spune Izaya uimit. Merg să văd dacă e chiar eu. iar true Eden zboară către celalalt. Iar ca să nu pierdem timp cu un nou nume, numele inamicului va fi Black, deoarece e varianta negativă a lui Eden. Oh.
Izaya, Shirley și tu ești aici. Credeam că ai murit. spune malefic. Dacă ești eu, ce te-a făcut să fi malefic?
Nu e treaba ta. Să zicem că e ceva diferit.. astfel cei doi bruneți încep să se bată, dar mai ușor. Eden vs Eden, o să fie interesant. iar Izaya se pune în șezlong să se uite. Allan pare șocat de ce se întâmplă.
Izaya, Shirley și tu ești aici. Credeam că ai murit. spune malefic. Dacă ești eu, ce te-a făcut să fi malefic?
Nu e treaba ta. Să zicem că e ceva diferit.. astfel cei doi bruneți încep să se bată, dar mai ușor. Eden vs Eden, o să fie interesant. iar Izaya se pune în șezlong să se uite. Allan pare șocat de ce se întâmplă.
Ăăă, dragule, ăsta ar fi visul erotic al Juliettei, nu al nostru. Noi nu ar trebui să-l capturăm pe cel malefic ca să aflăm cine e? zice puţin pokerface.
Dede- Admin
Page 62 of 100 • 1 ... 32 ... 61, 62, 63 ... 81 ... 100