Kanie Mansion
2 posters
Page 34 of 100 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 67 ... 100
Re: Kanie Mansion
Nimic special. E la fel ca în generală.
și își ridică umerii. Pt el tot o laie e. Il plictisea tare ce se întâmplă. Dar nu putea face altceva.
și își ridică umerii. Pt el tot o laie e. Il plictisea tare ce se întâmplă. Dar nu putea face altceva.
Atunci vrei să te ajut eu să găseşti ceva special? îl întreabă şi o ia înainte, spre casa lui. Ea nu avea casă pe Pământ, deci da.
Dede- Admin
Dacă ai cu ce, uimește-mă. și o iau drept spre locuința lui pe scurtături ca să nu piardă timp cu traficul.
Păi mai întâi trebuie să mă inviţi în oraş, că sunt mai de modă veche. zice şi chicoteşte. Se apropiau de casa lui, dar normal că ea nu avea să rămână acolo, ci să meargă să se pregătească.
Dede- Admin
Okey, vrei să ieșim în oraș? îi spune repede când se aproprie de el. Oarecum s-a obișnuit cu prezența ei și da. Era ceva mai relaxat, chiar dacă CC îi e crush.
Trei ani de zile şi tot nu m-ai invitat frumos, of. Încep să cred că nu îţi prea place persoana mea. se plânge puţin, mai cicălitor. Ok, ieşim, ne vedem într-o oră tot aici.
Dede- Admin
Ei, doar nu vrea să se dea de gol că ea e crushul lui. Are un motiv să se comporte așa. Foarte bine. Pe mai târziu. și îi face cu mâna și pleacă.
Ce sexy e aranjată. își zice când o vede de la balcon. Își ia și el ceva pe el, un consum la o adică. Mergem?
- Spoiler:
CC zâmbeşte când îl vede şi îl ia de braţ mai drăgăstos. Ce-mi place să-l văd maturizându-se. îşi spune şi ea, apoi răspunde Da. Mai întâi mergem să mâncăm, apoi vreau să-ţi arăt ceva.
Dede- Admin
Page 34 of 100 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 67 ... 100