Kanie Mansion
2 posters
Page 33 of 100 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 66 ... 100
Re: Kanie Mansion
Relația lor nu era una foarte apropriată. Se cunoșteau, dar nu au ieșit la vreo întâlnire vreodată. Lelouch începuse să o cam placă puțin că nah. Îi este un fel de crush din clasa a 6-a și îi se pare interesantă. Acum este boboc aici și nu știe ce să facă.
Iar după Cum se știe, CC avea un interes mare pentru el încă de la nastere, dat fiind faptul ca deținea o mare putere încă neexploatata cum trebuie. Ea nu era neapărat un înger rău, ci mai degrabă un înger care voia ca orice om sa își îndeplinească destinul, chiar dacă este unul în defavoarea omenirii. Norocul (și decizia scriitorilor) a făcut ca cei doi sa pice în același liceu. CC venea la scoala pentru ca știa ca o sa fie și Lelouch și bineinteles ca da nas în nas cu el, totul fiind plănuit. Vai, dar atâta draga ti-am fost încât ai venit pana și la același liceu cu mine?
Dede- Admin
Aici am fost repartizat. Am bifat mai multe licee printre care și ăsta. Cum celelalte erau ocupate m-au dus aici. că deh, zice adevărul aici în mare parte. Tu ești an terminal parcă. Deci nu o să stăm prea mult împreună aici oricum.
Oh, dar pentru tine aștept oricât e nevoie. face o gluma nevinovata aici la care chicoteste, deși era și un gram de adevăr în ea. Dacă e ultimul an, hai sa ne bucuram de el.
Dede- Admin
Și cum ai vrea să facem asta? Tu parcă ai examene de luat și nu știu cât timp ai avea de ceva. și ridică din umeri. Că nu știe că ea e un înger sau că face o școală fake că n-are nevoie.
Abia am început anul școlar. Nu îți face griji. Oricum sunt prima din clasa. apoi îl sărută pe frunte ca o mama protectiva. Deci îmi propui ceva sau mă duc la ora? îl întreabă direct, cum a intrebat-o și el de asemenea.
Dede- Admin
N-ar fi ok să chiulesc din prima zi. Dacă e ne vedem după ore? Nu de alta, dar să îmi cunosc și eu colegii. ii explică normal.
Nici nu voiam sa chiulești. Îmi dai mesaj după. și îi face cu mana, plecând și ea la ore. Deja a așteptat trei ani sa creasta, se plictisea acum sa mai aștepte.
Dede- Admin
Eh. Putea să propună și ea să plece acuma, nu doar el. Dar nu contează. Copii se conformează și prima zi de liceu o petrec normal. Lelouch își cunoaște clasa să vadă pe cine manipula și ce să facă cu ei și se mai vede cu CC prin pauze când pot.
După ce se termina orele, cei doi se întâlnesc în fata liceului, la poarta. Deci, cum te simți ca și licean?
Dede- Admin
Page 33 of 100 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 66 ... 100