Kanie Mansion
2 posters
Page 46 of 100 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47 ... 73 ... 100
Re: Kanie Mansion
Înțeleg. Dar dacă tot știm că se vor naște și care-s părinții lor. De ce nu îi ucidem din pântece direct? Sau cumva e împotriva regulilor să te folosești de timp ca să modifici prezentul? continua cu întrebările, normal.
Şi asta, dar ne-am întoarce îngerii împotriva noastră şi Lucifer sigur nu o să accepte un contract cu noi dacă o să facem asta.
Cei din Rai şi Iad merg pe principiul că atunci când un copil se naşte are afinitate jumătate spre bine şi jumătate spre rău. Orice alterare în viaţa lui îl poate întoarce spre cealaltă parte. Cum ei o să fie eroi, Izaya o să fie un fost criminal, Lucifer o să considere că sunt multe şanse ca ei să devină răi, ceea ce l-ar avantaja pe el. Practic nu avem voie să ne atingem de prunci în general, decât după ce se pot apăra şi ei. apoi opreşte iluzia şi îl ia de mână. Decizia e a ta.
Cei din Rai şi Iad merg pe principiul că atunci când un copil se naşte are afinitate jumătate spre bine şi jumătate spre rău. Orice alterare în viaţa lui îl poate întoarce spre cealaltă parte. Cum ei o să fie eroi, Izaya o să fie un fost criminal, Lucifer o să considere că sunt multe şanse ca ei să devină răi, ceea ce l-ar avantaja pe el. Practic nu avem voie să ne atingem de prunci în general, decât după ce se pot apăra şi ei. apoi opreşte iluzia şi îl ia de mână. Decizia e a ta.
Dede- Admin
Și după ce se gândește ceva mai amplu Lelouch a luat o decizie. Fie, vom alege partea mai grea ca să nu avem mai mulți dușmani decât am putea suporta.
Va trebui să începem deja să adunăm bani ca să putem finanța un plan de acest gen. Voi folosi o parte din puterile tale ca să jefuiesc niște bănci fără ca ele să mă observe.
Va trebui să începem deja să adunăm bani ca să putem finanța un plan de acest gen. Voi folosi o parte din puterile tale ca să jefuiesc niște bănci fără ca ele să mă observe.
Ăstea-s chestiile simple. Mai întâi vorbim cu Lucifer, hai. şi cum deja îl ţinea de mână, se teleportează cu el într-o cameră la subsol. Din păcate nu putem să-i dăm un mesaj şi să ne primească, ci trebuie să murim. Ştim clar că o să ajungem în iad pentru că nu avem îngeri păzitori. Deci, ai încredere în mine că ne revedem în Iad?
Dede- Admin
Sunt în momentul în care nu mai mă pot întoarce înapoi la viața mea obișnuită. Deci am încredere totală în tine. îi explică la modul cel mai serios și îi dă lui CC libertatea de acțiune.
CC zâmbeşte şi îl sărută scurt pe buze. Te-am făcut nemuritor, ştii? Nici dacă n-ai avea încredere în mine, nu te-aş mai putea omorî. Cel puţin nu fără voia ta. Acum că mă laşi, singura modalitate ca tu să mori este să-ţi scot inima din corp, apoi să mă sinucid şi eu.
Când ne întoarcem din Iad, eu o să mă trezesc prima, o să-ţi pun inima la loc şi o să te poţi trezi şi tu. apoi nu mai aşteaptă şi face exact ce tocmai a zis. Corpurile lor cad pe podea şi se găsesc în mijlocul nimicului, în întuneric şi ceaţă. Să nu-ţi fie frică,
ok?
Când ne întoarcem din Iad, eu o să mă trezesc prima, o să-ţi pun inima la loc şi o să te poţi trezi şi tu. apoi nu mai aşteaptă şi face exact ce tocmai a zis. Corpurile lor cad pe podea şi se găsesc în mijlocul nimicului, în întuneric şi ceaţă. Să nu-ţi fie frică,
ok?
Dede- Admin
Da... răspunde ceva mai vag. Totul s-a întâmplat foarte repede și se uită împrejur. Nici nu bănuia că locul acela e iadul. Avea o altfel de imagine în mintea lui. Dar nu comentează cu nimic și o urmărește pe CC.
E oarecum marginea iadului. După ce merg mai mult, ajung într-o zonă roşie plină de suflete fără vreun scop, care pur şi simplu stau degeaba. Aici nu o să primim nimic, ci totul trebuie procurat de noi. Din ce ştiu, trebuie să stai aici 6 luni până la sentinţa lui Lucifer,doar că noi nu avem nevoie de sentinţă, aşa că mergem direct la el. Şi aşa şi fac. Ajunşi la porţile castelului său, paznicii îi conduc în sala tronului.
Dede- Admin
Cât de bine îl cunoști pe Lucifer? Pare că cunoști bine persoanele de aici chiar dacă tu inițial erai în rai. comenta și el că este ușor fascinat de acțiune.
Ţi-am mai zis că nu eram o fană a binelui, ci a dreptăţii. Fiecare trebuie să fie cum vrea, necontrolat de alţii. Cu Lucifer am ţinut contactul o perioadă, când m-am rebelizat eu în Rai doar că, din cauza celorlalţi îngeri, a fost greu să mai vorbim. Mă întreb dacă mă mai ştie. apoi ridică din umeri şi chicoteşte. Gardienii deschid porţile sălii tronului unde era Lucifer şi cei doi intră.
Dede- Admin
Page 46 of 100 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47 ... 73 ... 100