Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 47 of 100 Previous  1 ... 25 ... 46, 47, 48 ... 73 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 47 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Thu Jan 25, 2018 2:34 am

Oh, uite cine a venit. Ce cauți aici CC?
Cumva șeful de sus te-a pus să îmi dai un mesaj?
întreba Diavolul normal. El cu ceilalți nu e așa deschis, dar cum CC e o cunoștință mai veche, deh. Pe băiat nici nu îl bagă in seamă.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Thu Jan 25, 2018 2:38 am

Nuu. Dacă ar fi făcut asta, ştia şi el să nu mă mai întorc în Rai. răspunde şi scoate limba. Am scăpat de Rai şi acum locuiesc pe Pământ; poveste lungă. M-aş fi aşteptat să ştii asta, la ce bătaie am făcut cu îngerii, of. Să mă fi văzut în acţiune. O servitoare, văzând că ei sunt bine veniţi, îi pofteşte pe două scaune şi le serveşte ceai. Lelouch, iei cana, dar nu bei.
Dacă ai ştii ce conţine... dar trebuie să fim politicoşi.
îi explică în şoaptă în timp ce ea face la fel cum i-a zis şi lui.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Jan 25, 2018 2:43 am

Lelouch nu spune nimic și face cum zice CC. Observă și el că Diavolul este foarte puternic și nu ar vrea să facă o impresie foarte proastă. Am auzit și eu zvonuri. Dar mă gândeam că nu sunt adevărate. Este ceva uimitor. Ce te-a împins să iei decizia finală? Că de mult voiai să o faci, dar nu ai avut curajul până acum să faci ceva de genul.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Thu Jan 25, 2018 2:47 am

Dacă o făceam mai devreme, eram pe cont propriu.. Aşa, îl am pe Lelouch. şi cu asta începe să-i povestească toată acţiunea, inclusiv ce vor ei de la Lucifer.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Jan 25, 2018 2:50 am

Am înțeles ce vreți. Dar eu cu ce ies în câștig? și pune o întrebare foarte serioasă. Material nu îți trebuie nimic. Totuși cu noi in război mai multe suflete s-ar duce în iad, respectiv mai multa putere.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Thu Jan 25, 2018 3:01 am

Cam aşa. Şi odată ce ajungem noi la putere, te putem aduce şi pe tine pe Pământ sau putem trimite trupele tale în Rai să îl distrugă. Lucrul esenţial de care trebuie să ne ocupăm este această planetă din cauza căreia trecerea din rai în iad sau invers nu e directă. Plus că o să se nască unii acum pe care nu o să-i putem omorî aşa uşor, deci nici dacă am distruge planeta nu am putea scăpa de ei. Ne-ar îngreuna misiunea. Îi slăbim, luăm controlul asupra Terrei şi după ne distrăm.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Jan 25, 2018 2:26 pm

Înțeleg. Pare o ofertă tentantă. Să zicem că accept propunerea voastră. Totuși, cu cât o să reușiți mai mult cu atât vă ofer mai mult. Pentru că nu vă pot da tot ce vreți deodată fără să observ rezultatele. Ok? și îi întreba pe amândoi. Lelouch nu știa ce să răspundă că nu îl știa. Așa că așteptă să răspundă CC.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Thu Jan 25, 2018 3:48 pm

Pare un târg corect. răspunde CC care ştia că se poate baza pe Lucifer. Se ridică în picioare, lasă cana de ceai pe o măsuţă şi îi face semn lui Lelouch să se ridice şi el.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Jan 25, 2018 10:58 pm

Astfel diavolul îi acordă băiatului putere dincolo de cea umană , astfel e capabil să iasă și să vină de fiecare dată când vor în iad. Ok, asta este de ajutor.
Acum e nevoie să ne facem o armată și de niște bani ca să ne finanțăm. Tu te ocupi de soldați iar eu de bani?
o întreabă pe CC normal.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Thu Jan 25, 2018 11:15 pm

Da. Şi pleacă din Iad. CC îi pune inima la loc lui Lelouch. De acolo, cei doi au să se pregătească pentru momentul de peste 50 de ani. În acelaşi timp, îi şi supraveghează pe bruneţi cum îşi dezvoltă familia, ştiindu-le astfel gândirea şi puterile. Când Joker este învins şi dispare din peisaj, ei acţionează, dându-l pe Lelouch drept moştenitorul lui. Povestea se cunoaşte după ce atacă ei şi toate cele.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 47 of 100 Previous  1 ... 25 ... 46, 47, 48 ... 73 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case