Kanie Mansion
2 posters
Page 29 of 100 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 64 ... 100
Re: Kanie Mansion
Vedem. îi răspunde în sec după care se lasă liniștea. Copilul nu o msi bagă in seama deloc pe fetiță iar prezenta ei e una ignorantă. Isi vede de treaba lui fără să se mai implice în conversație.
Nici ea nu mai are ce-i zice şi după vreo oră pleacă de la el. CC între timp e chemată la o şedinţă unde îi se spune că nu îl va mai păzi pe Lelouch şi o să stea pe tuşă o vreme. Ce? Dar nu am făcut nimic rău! O să vedeţi voi! se revoltă apoi şi pleacă din sală. Un mare scandal nu putea face, că era printre cei mai înalţi îngeri şi nu-şi permitea. Ea fusese cuminte până acum şi nu se mai uitase la ce face băiatul, dar acum voia să îl vadă aşa că merge pe Pământ la el şi îşi pune mâinile pe umerii lui. Ei nu o să ne despartă.
Tu o să ajungi un conducător! îi zice încet. Bineînţeles că nu o auzea sau vedea, dar aşa simţea ea să facă.
Tu o să ajungi un conducător! îi zice încet. Bineînţeles că nu o auzea sau vedea, dar aşa simţea ea să facă.
Dede- Admin
A reapărut iar senzația aceea... își zice în gând, că tot nu o vede sau mirosii. E cineva acolo?
CC zâmbeşte când vede că puterile lui nu au fost stricate de colegele ei şi că încă o simte. O să ne vedem curând, nu îţi face griji. Ea avea un plan dar încă nu-l putea pune în funcţiune. Îl sărută pe băiat pe frunte şi se aşează pe un fotoliu, aproape de el, începând să citească o carte care de asemenea era invizibilă.
Dede- Admin
Era destul de straniu să vadă o carte care plutește. Copilul renunță la joc și iese afară să se joace cu ceilalți copii de vârsta lui. Fără planuri diabolice sau ceva de genul acesta. Totuși ii controlează pe copii la joc ca să câștige, dar nimic mai mult. Nu știe de alte puteri sau alte ființe încă.
CC se simţea liniştită când ştia că e în preajma lui şi îl supraveghează, chiar dacă avea inclusiv în momentul ăsta un înger păzitor care se uita atent şi la ea, să nu facă nimic greşit să-l influenţeze pe Lelouch. Totuşi, fata era cuminte. Când îl vede jucându-se cu ceilalţi, îi vine şi ei o idee ca să se bage în seamă. Ia o formă umană care semăna oarecum cu cea de înger (culoarea părului şi a ochilor de fapt), dar îşi ascunde energia să nu fie simţită de îngeri. Merge la copii şi se preface că-i sora mai mare a unuia dintre ei, că şi ea îi putea manipula, normal. Chaster, nu vreau să-ţi stric distracţia, dar am terminat treaba în oraş şi ar trebui să termini şi tu aici. îi zice acelui copil, apropiindu-se de toţi. Cee? Dar abia am început. Măcar jumătate de oră mai lasă-mă, Lulu-chan! Verzulia se uită la ceilalţi şi oftează. Bine. O să te aştept în apropiere. apoi le face cu mâna celorlalţi copii şi se duce pe o bancă la umbra unui copac să citească.
- Spoiler:
Dede- Admin
E drăguță fata aia. Cine e? întreba Lelouch mai în șoaptă să nu fie auzit. Întreabă și el că doar e băiat normal nu?
Un băiat care acum câteva ore refuzase o altă fată, că nu era interesat. Ea este Lulu-chan, sora mea mai mare. Ea are cea mai multă grijă de mine. răspunde băieţelul şi scoate un pachet de cărţi, că se plictisiseră de celelalte jocuri. CC îi aude şi zâmbeşte, că doar îşi păstrase puterile, atâta tot că le ascundea cu o vrajă de protecţie.
Dede- Admin
Ei, lui Lelouch ii plac fetele mai mari să zicem. Momentan Lelouch închide subiectul că nu era de actualitate și încep copii să se joace. Chit că uneori mai trage câte o privire la verzuie.
Şi cum trebuia să facă o mişcare, CC pune cartea în geantă şi merge la copii. Ştia că Lelouch mai trişează şi zice să-şi ajute ''fratele''. Mă bag şi eu un meci, ok? zice zâmbind şi se pune în spatele lui Chasper. Ea alege toate cărţile pe care le dă jos şi îl bate pe Lelouch.
Dede- Admin
Page 29 of 100 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 64 ... 100