Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 74 of 100 Previous  1 ... 38 ... 73, 74, 75 ... 87 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 74 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Tue Jan 30, 2018 8:10 pm

Recunosc că am obosit de la sexul ăsta lung. Îmi trag un pui de somn să mă odihnesc puțin. Dacă nu ai stare de somn poți să-ți găsești un job, un hobby sau orice nu te plictisește. îi zice somnoros și adoarme imediat.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Tue Jan 30, 2018 10:30 pm

Uite ca asta era prima ocazie a Juliettei sa vadă dacă poate retrezi puterile. Merge deci în spatele blocului, unde apartamentul nu avea priveliște și încearcă acolo sa vadă dacă simte un flux de energie sau ceva.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue Jan 30, 2018 10:47 pm

Iar aici este strict capacitatea ei de a se dezvolta iar. Nu este ușor. Mai ales că toți s-au dezvoltat în ultimul timp și s-a făcut o distanțare dintre ea din prezent și ceilalți. Așa că pe lângă puteri va trebui să fie în formă cu ceilalți ca să fie iar. Totuși, dacă chiar vrea puteri, poate cere ajutor de la ceilalți dacă vrea. Chiar dacă Eden ia zis să nu fie eroină iar, grupul al primi argintia cu brațele deschise.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Tue Jan 30, 2018 11:50 pm

Deocamdată ea nu a avut contact decât cu Bella, care a incurajat-o sa fie iar eroina, dar fiind abia la început, e încă nesigura. Exersează singura și încearcă sa vadă ce poate, iar dacă nu da randament, o sa apeleze și la ei. Probabil când v-a ajunge acasă, la părinții ei, o sa dea și de ceilalți copii.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Jan 31, 2018 8:34 am

Iar Eden primește un mesaj. Niște hoți normali atacă casa unei bătrâne ca să o jefuiască. Mai mult de un pistol nu ar fi nevoie. Dar el încă doarme, poate vede Julietta când se întoarce.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Jan 31, 2018 8:46 am

Argintia devine cam descurajata când observa ca nu își poate activa nimic și chiar se gândește sa vorbească cu Eden despre asta. Merge deci în casa, sa vadă dacă s-a trezit, dar în schimb îl găsește dormind adânc și telefonul licărind pe silențios. Chiar ca...Oare el vorbește și cu alte fete? Se întreabă repede, ca o blonda ce e, și merge la telefon sa vadă despre ce e vorba. Spre fericirea ei nu era nici o notificare de la nici o fata, ci mesajul precizat anterior care îi stârnește interes. Ce frumos doarme. De ce sa îl deranjez pentru niște muritori stupizi? își zice ea având numai gânduri inocente și șterge mesajul din telefonul lui, preluând ea misiunea. Din păcate, nu avea un echipament special de lupta, așa ca pleacă în haine normale dar ușoare pentru mobilitate și ia un pistol dintr-un sertar de-al lui Eden. Ajunge acolo și vede ca era niște lume strânsă, dar care nu făcea nimic. Julietta intra pe geam și îi caută pe hoți.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Jan 31, 2018 9:02 am

Hoții nu erau deloc silențioși, doar erau niște oameni ce spărgeau o casă și caută peste tot făcând gălăgie să caute obiecte de valore având în vedere că proprietara nu e acasă. Argintia a intrat așa de silențios încât nu e simțită de ceilalți.Eden încă dormea adânc și nu își dă seama de nimic.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Jan 31, 2018 12:03 pm

Fata se ia după zgomot, intrând în camera în care erau ei, cu pistolul ațintiți spre unul dintre cei doi. V-am prins! Mâinile sus! zice serioasa. Ăsta nu era deloc stilul ei de abordare, dar se adaptează, csf.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Jan 31, 2018 12:06 pm

Huh? Cine crezi că ești fetito? Crezi că ne sperii? și scot și ei armele acum. Ca să fie treaba treabă.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Jan 31, 2018 2:00 pm

Eu nu glumesc aici, săracilor. Furaţi de la o bunică ca să ce? şi ridică o sprânceană, fără să-şi piardă concentrarea.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 74 of 100 Previous  1 ... 38 ... 73, 74, 75 ... 87 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case