Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 87 of 100 Previous  1 ... 45 ... 86, 87, 88 ... 93 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 87 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Fri Feb 02, 2018 3:55 pm

Meh. Fiecare ia câte ceva de la altul. Sunt curios de reacția lui după ce află tot. și chicotește. Ce fac ei doi e foarte periculos oricum. În universul ăsta e un echilibru. Sper doar ca zeii mai mari să nu treacă pe aici să echilibreze situația. Că nici lor nu le-ar convenii ca doi copii să fie la nivelul lor. continuă Izaya discuția. S-a văzut odată cu Zeul distrugerii într-un vis. În realitate nu a pățit nimic. Dar o perioadă nu s-a mai atins de puteri de la visul ăla.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Fri Feb 02, 2018 5:20 pm

De asta facem noi brăţările. Acum taci şi caută prin cărţi. îl pune la punct Shirley ca o soţie hotărâtă. Trece vreo săptămână, timp în care Julietta a călătorit în lung şi în lat, în vreo 56 de universuri ( adică 8 pe zi, matematică, duh ) şi se simţea îndeajuns de pregătită acum. Controla toate elementele, deţinea magia albă, evoluase dragonul pe care acum îl putea chema din ea oricând dorea şi era incredibil de mare (el avea atacuri de gheaţă şi vânt), avea o armură ca susanoo doar de protecţie şi că e la modă mai nou şi restul se află pe parcurs. În tot timpul ăsta normal că nu îl uitase pe Eden... El era ţinta pe care voia să o întreacă şi acum că simte că a învăţat cam tot ce putea, voia să se bată cu el aşa că îşi face bagajele, îşi salută părinţii şi merge acasă la Eden.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Feb 02, 2018 5:24 pm

Izaya ca să nu se certe cu Shirley pune umărul la treabă și o ajută cu tot ce trebuie. Eden era acasă și citea o carte de meditație, are nevoie de asta în luptă. Aude ușa , dar nu întoarce capul. Ți-a trecut depresia? Sau au venit să te cerți iar cu mine? întreba normal. Era deja sâcâit de fițele ei, dar tot ține la ea.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Fri Feb 02, 2018 5:55 pm

Pe bune? Iar mă tratezi cu superioritate? zice şi ea supărată şi lasă bagajul jos, la intrare, lângă încălţăminte şi merge la el serioasă.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Feb 02, 2018 5:58 pm

Superioritate? Nu. Doar că e urât să pleci undeva fără să mă anunți. De aveai o problemă cu mine puteai să zici că pleci. îi zice încă calm. Vede că ea are chef de ceartă, dar el nu așa că nu pică în capcana ei.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Fri Feb 02, 2018 11:26 pm

Nu mai suportam să stau...Cred că îţi dai şi tu seama de asta. Sau cel puţin trebuia să te aştepţi. comentează Julietta şi încearcă să rămână calmă. Era în prajul uşii de la camera în care se afla el.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Feb 02, 2018 11:32 pm

Nu te mai lăsa pradă emoțiilor. Ascultă de sfatul lui Raven și rămâi rațional. își zice brunetul ce se calmează și el. Vino încoa și spune-mi ce-ai făcut de te-ai întors. și ii face loc in pat lângă el întinzând brațul.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sat Feb 03, 2018 12:11 am

În adâncul ei, abia aştepta să fie iar cu el. Dar recunoştea ea? Nuuu. Doamne fereşte! Merge acolo într-un ritm normal şi se aşează lângă el. Am făcut ce nu puteam face cu tine... M-am antrenat.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sat Feb 03, 2018 3:17 am

Era să treacă cu glonțul pe lângă ureche. Eden e puțin supărat. Dar se aștepta să facă ea ceva de genul. Anyway, de mori din nou învăț de la Raven cum să te readuc eu iar. Ai învățat ceva nou pe lângă ce știai sau? comentează pe un ton normal încercând să rămână neutru. Voia să o certe tare acum, dar doar ce a revenit și nu avea cazul.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sat Feb 03, 2018 3:20 am

Destule. Eşti curios dacă te-am întrecut sau nu? întreabă şi ea şi se pune peste el, privindu-l fix în ochi, cu un zâmbet mai şiret.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 87 of 100 Previous  1 ... 45 ... 86, 87, 88 ... 93 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case