Kanie Mansion
2 posters
Page 78 of 100 • 1 ... 40 ... 77, 78, 79 ... 89 ... 100
Re: Kanie Mansion
Well, sorry atunci. Dar ai o responsabilitate față de mine. Mie nu îmi place să fiu erou și să mă bat. Dar mi-am dat cuvântul și îl respect. Așa ar trebui să faci și tu. ii spune pe în ton autoritar chiar. Dar in sinea lui se aștepta la o discuție de gen.
Acum se simte şi ea ofensată. Ce responsabilitate am, Eden? M-ai adus la viaţă că mă voiai. Acum vrei să îmi controlezi şi viaţa în totalitate? îi răspunde pe acelaşi ton pe care l-a folosit şi el.
Dede- Admin
Nu. Doar că nu vreau să mori iar. Așa e de greu e să faci asta? Nu te-am readus ca să mori degeaba iar. și da, asta miroase a început de ceartă
Dacă mă laşi fără puteri, o să fiu mai uşor de omorât decât dacă o să am, ştii? N-o să poţi sta tot timpul lângă mine. Termină de spălat vasele şi se cocoţă pe blat, încă fiind serioasă.
Dede- Admin
Dar nu o să fi o țintă și nu vei avea inamici. Puterea aduce la sine inamici mai puternici decât puterile tale. și se uită la ea serios. In plus, inamicii de acum sunt mai puternici decât erau înainte. Crezi că dacă recuperezi o parte din puteri te poți lupta iar!?
Mai devreme sau mai târziu o să se afle că sunt iubita ta. Chiar crezi că n-o să te urmărească nimeni şi n-o să mă atace şi pe mine? Sau casa când nu eşti? Sau pic victimă colaterală când sunt singură în oraş? Te-ai gândit la ăstea? spune mai cu încăpăţânare.
Dede- Admin
Nu o pot convinge cu frumosul. Bine, fie. Dacă de puteri nu poți să le ai o vreme. Ce zici sa lucrezi pe post de strateg? Vei sta la bază și ne vei coordona și ne ajuți la planuri. E mai ok? îi propune un compromis.
Cred că ştim amândoi că nu sunt bună pe partea aia şi nici nu mă interesează. apoi îşi dă ochii peste cap. Ea voia chestii interesante.
Dede- Admin
Atunci asta e. N-am cum să îți dau puterile înapoi și n-am de gând să te trimit în pericol iar. Ca să te convingi de asta poți vedea data viitoare de la bază ce e acum în realitate. spune mai răutăcios acum.
N-ai cum să-mi dai puterile înapoi, dar măcar mă poţi lăsa să mă antrenez. Găsesc eu cu cine. continuă încă nesatisfăcută de compromisul lor.
Dede- Admin
Page 78 of 100 • 1 ... 40 ... 77, 78, 79 ... 89 ... 100