Kanie Mansion
2 posters
Page 40 of 100 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 70 ... 100
Re: Kanie Mansion
Lelouch observă asta și o pune cu capul pe poala lui ca să fie mai relaxată. Îi place de ea și când doarme. O mângâie puțin de frunte după care continuă să-și citească. Afară vremea este caldă și de-aia a pus-o pe CC așa, că de era rece plecau acasă. Așa că acuma nu e nevoie și se concentrează pe studiu.
CC e foarte liniştită acolo la el şi aţipeşte cam o oră şi ceva. Când se trezeşte, observă unde e şi ridică privirea la Lelouch.
Dede- Admin
Ai dormit bine? ii spune relaxat în timp ce o mângâie pe cap. A citit cartea până s-a plictisit și a luat o pauză.
Mh, ce bine te simți după un somn d-ăsta spontan.. zice și se întinde ca o pisicuță în poala lui, apoi își pune mana peste a lui. Te consideri pregătit de antrenament?
Dede- Admin
Teoretic da, practic o să vedem. ii răspunde calm și își lasă mana relaxată când ea il atinge.
CC se ridica în fund și îl sărută pe buze scurt. Bun atunci. Hai. O sa te ajut și eu.
Dede- Admin
Lelouch o ajută să se ridice și își ia o mică distanță de ea. Te iau ușor nu? că deh, doar ce s-a trezit și nah.
Pe mine ușor? Ai uitat cine am fost? și chicoteste. Cei doi încep antrenamentul iar fata îi explica lui ce și cum foarte răbdătoare. Vede încredere și dorința în băiat așa ca nu își face griji ca nu o sa iasă bine. Dupa câteva ore deja se întunecă și trebuie sa oprească antrenamentul acolo. Eh, mai e și mâine o zi.. Acum mi-e foame.
Dede- Admin
Sincer mi-e foame și mie. Îmi e lene să fac ceva eu. Să comand ceva? o întreba chiar dacă nu știe, să afle și ce vrea ea.
Cum vrei. și ridica din umeri. Intre timp ei merg acasă și se pun în pat în camera lui. Părinții lui Lelouch nu știau încă de existenta fetei și de aia ea se cam ascundea.
Dede- Admin
Page 40 of 100 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 70 ... 100