Kanie Mansion
2 posters
Page 86 of 100 • 1 ... 44 ... 85, 86, 87 ... 93 ... 100
Re: Kanie Mansion
Crezi că ar fi ok să o lăsăm să se ducă cu totul așa fără nici o putere? o întreba pe Shirley prin minte , că doar ea știe vraja oricum. El credea că doar își mută sufletul în diferite locuri sau ceva la început.
O să o întreb unde merge prima oară şi ce are de gând. Dacă mi se pare sigur, o lăsăm. Dacă nu, căutăm o altă modalitate. îi spune brunetului şi ea aşa merge cu Julietta în camera respectivă. Argintia îi spune ce şi cum. Spre bucuria lor, alesese un univers în care Julietta de acolo nici nu exista încă, într-o perioadă în care încă erau samurai şi shaolini, pe când nu erau războaie. Julietta voia să meargă la unul dintre cei mai buni shaolini şi să o ajute să-şi trezească puterile interioare. Pentru Shirley pare bine aşa că face vraja şi o trimite acolo. Dacă nu se întoarce în maxim 10 minute, călătorim şi noi acolo. Sper totuşi să nu fie prea târziu.
Dede- Admin
Mda. Nu vreau să am ura cuiva pe cap acum. și își dă ochii peste cap. Ca să se relaxeze acesta caută pe net rase de pisici ca să le ia pentru copii când se împacă.
Shirley se gândea să le ia una blănoasă, că până acum toate erau micuţe şi cu blana medie, dar asta o să atragă mai mult atenţia. Pentru că nu are rost povestirea, Julietta se întoarce după 7 minute. Nu îmbătrânise, nu nimic, dar era îmbrăcată acum într-un kimono bej şi era destul de fericită. Izaya-Sama, Shirley-Sama, am reuşit! strigă că nu ştia unde sunt ei şi abia aştepta să le arate. Oh, se pare că nu mai e nevoie să ne îngrijorăm. De acum se poate apăra şi singură. şi reintră cu Izaya în camera respectivă. Mi-am trezit toate fostele puteri. apoi se trage puţin de bluză să vadă şi semnul de pe piept pe care îl avea. Ăla era un semn care-i sigila puterile să nu scape de sub control, dar când îl activa, le elibera şi devenea mult mai puternică. Era reprezentativ pentru ea.
Dede- Admin
Și Julietta-chan. Vei mai continua să călătorești? Că mă gândesc că vrei mai mult. și chicoteste puțin. Acuma că nu e nevoie de intervenția lor e mai liniștit.
Normal! Pana nu îl întrec pe fraierul ăla, nu mă las! răspunde hotărâtă și ia cartea în brațe. Vă mulțumesc mult. Nu o sa mai stau pe capul vostru acum. Mă duc acasă, la părinții mei, și când termin v-o aduc. Shirley o conduce afară și îi face cu mâna.
Dede- Admin
Să nu abuzezi de ea totuși. Ia-o pas cu pas. comentează și Izaya, că dacă amândoi se fac prea puternici și se ceartă o să iasă urât pentru planeta asta.
Da, da, mă descurc. Mulțumesc mult. apoi se teleporteaza de acolo. Eu zic sa căutam o modalitate sa îi fraierim cu puterile. Gen sa le facem niște brățări "de cuplu" magice care sa le strângă puterile atunci când se enervează simultan sau unul pe celălalt. Sa nu izbucnească și sa strice ceva neintenționat. propune bruneta. Asta presupunea niște căutări și experimente pana sa facă brățările perfecte puterilor lor, dar aveau tot timpul.
Dede- Admin
Cam ar fi cazul. Ei doi sunt cei mai talentați din generația lor, dar sunt și cei cu cea mai mare poftă de putere chiar dacă au deja. In plus se și iau la întrecere. Nu știu cât e de bine pentru planetă totuși. Amândoi sunt emoționali și fac urât la nervi. analizează și Izaya situația actuală.
Și eu care speram ca Eden sa o mai potolească pe Julietta...Mai mult el a preluat din vulcanismul ei. comentează de final și pleacă cu sotiorul ei în casa sa vadă Cum fac brățările alea. Julietta ajunge acasă la părinții ei, sta puțin la vorba și după ce mănâncă merge în camera ei sa facă vraja de a pleca într-un alt univers.
Dede- Admin
Page 86 of 100 • 1 ... 44 ... 85, 86, 87 ... 93 ... 100