Kanie Mansion
2 posters
Page 95 of 100 • 1 ... 49 ... 94, 95, 96 ... 100
Re: Kanie Mansion
Brunetul mănâncă și el și se uită la ea lung. Hmm. Ne știm de ceva vreme dar nu ne cunoaștem complet. Ce îți mai place sau ti-ar plăcea să faci? o întreba curios ca să existe subiect de discuție.
Ăăă, păi nu cred că am mai pus-o cuiva, dar îmi place să desenez şi să pictez... pe lângă citit şi antrenamente, pe care le fac pentru pasiunea mea pentru putere. Am acasă un sertar plin de foi cu peisaje şi oameni. îi povesteşte în timp ce mănâncă prăjitura. O termină şi începe să-şi bea sucul.
Dede- Admin
Atunci ce zici să îmi faci un portret acasă când suntem mai liberi? îi pune o întrebare normală după ce își termină prăjitura și el.
Dacă eşti gol, da. Să fie artistică. apoi chicoteşte. Dar tu? Ce îmi poţi spune despre tine?
Dede- Admin
Probabil vrei să fiu și în aspectul de aseară. și rade puțin. Hmm. Îmi place să rezolv probleme fără puteri.Ca detectivii particulari, mai ales cazurile care cer multă gândire. Iar când am timp mai imi place să mă joc jocuri video și să gătesc. îi spune relaxat. Cu ocazia asta învață câte ceva despre ei. De aveam posibilitatea să mă mut o făceam în Los Angeles. Locul ăla e plin de viață.
Los Angeles? Unde-i multă viaţă sunt şi mulţi criminali, ştii? zice pe un ton mai şiret. Ne putem muta acolo peste câţiva ani, după ce mă ceri în căsătorie. şi chicoteşte.
Dede- Admin
O să fac asta când nu o să mai avem stres cu Lelouch și restul stresului. Deci mai durează ceva. ii zice sincer și ridică din umeri, aparent e un mic tic de-al lui.
Păi da, de aia am specificat ''peste câţiva ani''. şi scoate limba. Nu voia să pună presiune pe el pentru că automat ar fii fost şi presiune pe ea, ceea ce nu-i trebuia.
Dede- Admin
Meh. Până la nunți și alte nebunii, ne antrenăm puțin azi? Am făcut cam ce am vrut eu azi și nu vreau să te supăr iar. și termină și sucul. Aparent de la un timp Eden e mult mai maleabil dacă este ascultat și el
Chiar asta aşteptam. răspunde ea mai fericită şi se ridică de asemenea de la masă. Unde vrei să mă antrenezi, zeule? Acuma i-a atribuit acel titlu intenţionat, să-l întărâte.
Dede- Admin
Page 95 of 100 • 1 ... 49 ... 94, 95, 96 ... 100