Kanie Mansion
2 posters
Page 96 of 100 • 1 ... 49 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100
Re: Kanie Mansion
Direct la bază. și după ce lasă banii de consumație ajung acolo. Erau într-un cub metalic foarte gros, era o cameră de antrenament ce se putea schimba în funcție de comenzi. Aș vrea să testez cât de puternice sunt puterile tale de acum și să facem o examinare să vedem care-s punctele tale mai slabe. și deja are un comportament mai profi să zicem așa.
Vai, dar ai voie să mă aduci aici dacă nu-s încă erou? întreabă puţin confuză şi se uită împrejur. Dacă tot erau la bază, nu ar fi fost nici o problemă să-şi arate puterile, dar parcă mai mult îşi dorea să-l surprindă pe Eden la momentul potrivit în luptă. Aşa că acum era într-o dilemă.
Dede- Admin
Sunt unul dintre liderii echipei mari. În mine există încredere. Am fost antrenat în armată și de însăși Raven în persoană. Deci nu există probleme de genul. și acuma se dă puțin mare, că da, e mai lăudăros el. Cu ce vrei să începem?Antrenamentul fizic sau cel de putere magică?
Fizic. La ăla ai zis că am de muncă. răspunde repede. Bineînţeles că o deranja că se lăuda atâta, dar mai bine ignora asta şi îşi vedea de ale ei. Tot o să te întrec. Fii sigur!
Dede- Admin
Ok atunci. și după ce clipește sala se transformă într-o sală de box, cu greutăți dar și cu arenă ca să se bată. Te ajut la greutăți ca să te încălzești sau te descurci singură? și se schimbă amândoi automat în haine de sală când se transformă și încăperea.
Bine. De ești fată cuminte și ne antrenăm bine facem sex aici in forma ta preferată, da? ii zice asta că e provocat de costumul ei, dar ca să și o ambiționeze pe Julietta să dea mai mult la antrenamente.
Argintia e surprinsă că-i propune asta şi dintr-o dată-i răsare un zâmbet. De parcă doar eu am de câştigat din asta. murmură pe un ton lăudăros şi pleacă la o bandă de alergat.
Dede- Admin
Și ca să arate și el că în ultimii doi ani nu ia pierdut degeaba în armată, își dă tricoul jos și trage de cele mai grele fiare. E oarecum un instinct primar ca bărbații să tragă mai tare de ei la sală când au lângă ei o femeie frumoasă care e și expusă pe deasupra. Voia să-i arate că e puternic la toate categoriile de puteri. Că nu mai e chiar copilul ăla slăbuț din trecut.
Aşa ajung ei să se antreneze în sala aia preţ de câteva ore, până obosesc. Julietta se pune pe jos şi bea cu poftă dintr-o sticlă cu apă. Mi-a ajuns pe ziua de azi.
Dede- Admin
Page 96 of 100 • 1 ... 49 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100