Kanie Mansion
2 posters
Page 98 of 100 • 1 ... 50 ... 97, 98, 99, 100
Re: Kanie Mansion
Păi cam e. Mulți de regulă testează explozii și alte chestii zgomotoase, deci e ok. Eden se mișcă cât de repede poate acum și a intrat cu totul în ea ca să se grăbească puțin. Ii dă o palmă la fund din reflex și ii împinge capul ca să stea mai aplecată.
Julietta se apleacă mai mult și se sprijină în coate. Chiar voia ca el sa se miște mai repede și de aia l-a păcălit cu pastila aia., sa îl stimuleze acum.
Dede- Admin
El nu știa ce vrea ea, eh, dacă tot e mai hard decât deobicei, Eden ii masează anusul cu degetul arătător după care il bagă acolo când e suficient de stimulată, se mișcă mult mai repede și mai puternic față de ieri seară.
Dacă ar fi avut mai multa putere, se punea ea peste el, dar așa nu prea poate. Oricum oboseala asta o stimulează și mai tare și simte ca are orgasm.
Dede- Admin
Eden simte și el că e pe final, așa că se mai grăbește puțin și își dă drumul in ea cu totul.
Dupa asta, Julietta se întinde pe jos și încearcă sa își tragă sufletul. Ce intens a fost...
Dede- Admin
Acesta se uită la ea lung. Ii place când o vede obosită după sex, mai ales dacă a fost și satisfăcută. Se pune in fund și o pune la poala lui să fie față in față. Avem o viață lungă și o să avem și mult sex. De ai fantezii pe care vrei să le facem să îmi spui. ii zice zâmbind, mai ales că încă ea are fața de excitată.
Argintia doar da afirmativ din cap și după îl privește cu drag. Mă bucur ca suntem împreună. Chiar dacă o sa mai am faze naspa și o sa ne certam, o sa mă întorc mereu la tine. si ridica mana sa îi mângâie chipul. Era destul de obosita, dar tot se simțea bine.
Dede- Admin
Te iubesc cu adevărat, să nu uiți asta niciodată. zâmbește și el și după o săritură scurt pe frunte. Atunci hai acasă. și o ia in brațe iar ei plus hainele lor de dinainte ajung acasă, ei doi fiind în pat acum. Starea lor de oboseală la făcut și pe el să adoarmă instant când sunt în pat, de data asta în pat el adoarme cu ea deasupra lui, ținând fata strâns în brațe.
După un sex intens se pare ca cei doi încep sa zică toate lucrurile din suflet pe care în mod normal poate nu le-ar zice. Julietta trage și ea un pui de somn bine-meritat și când se trezește, câteva ore mai târziu, primul lucru pe care îl face e sa ia anticoncepționale.
Dede- Admin
Page 98 of 100 • 1 ... 50 ... 97, 98, 99, 100