Kanie Mansion
2 posters
Page 40 of 100 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 70 ... 100
Re: Kanie Mansion
În frigider are legume, ouă, condimente și carne. Pot să îți fac un grătar dacă vrei. îi spune normal și se uită în frigider
Ar lua prea mult. Niște legume la tigaie cu ouă mai bine. ii zice și scoate cele necesare. Ea considera ca au avansat cu relația dacă gătesc împreună și asa.
Dede- Admin
Adevărat, și Damian crede același lucru. Astfel argintiul pune două tigăi la încins. Eu fac legumele, tu gătești ouăle. și ii face loc să stea lângă el. Să facă și mâncare împreună.
Ea îl asculta și pune ulei la încălzit în tigaie.
Dede- Admin
Astfel cei doi încep să gătesc și să se comporte mai mult ca un cuplu decât ca parteneri de sex. Astfel după câteva minute termina amândoi și pun în farfurii. Să vedem munca noastră în echipă ce a făcut. spune chicotind și se pune pe un scaun
Se așează și fata și gusta din mâncare, apoi zâmbește. Hai ca e buna. Ne-am descurca dacă am locui împreună. spune și ea mai mult sau mai puțin ca un apropo, apoi râde.
Dede- Admin
După ce termina, Lolo ia vasele și le spală. Pai nu e ea fata de măritat?
Dede- Admin
Damian apreciază și o ia în brațe de la spate. Tu îmi aduci liniștea de care am nevoie. îi spune încet la ureche.
Începea și ei sa ii placa asa și lasă capul pe o parte în timp ce clătește vasele. Ma bucur.
Dede- Admin
Page 40 of 100 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 70 ... 100