Kanie Mansion
2 posters
Page 49 of 100 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50 ... 74 ... 100
Re: Kanie Mansion
Damian cheamă cu telechinezia un fotoliu mare și luxos și se pune pe el ca bossul. Se uită la cameră și zice. După ce cățeaua asta termină și înghite tot vreți să vedeți live cum o călăresc și își va da drumul? spune tare către laptop.
Raven e scârbită de scenă și închide după replica aceea. Termină țigara și revine la lucru. Cearta dintre ea și Lolo era numai pentru cine îl are pe Damian.. Ca în rest, nu aveau nimic una cu cealaltă, asa ca Raven nu ii dorea toată umilirea asta. Poate doar dacă se desparte de ea. Acum nici roscatei nu ii convine și când face o pauza de la supt, ca să ia o gura de aer, ii sufla in față băiatului un praf de adormit. Se ridica după si închide live-ul.
Dede- Admin
Damian a exagerat și știe și el. Ca să nu ajungă inconștient se mușcă tare de limbă până îi apare sângele și se trezește. Bun, toată mascarada asta s-a terminat. și își pune boxerii la loc cu blugii la loc. Nu a apucat să o umilească total, dar scopul a fost îndeplinit. Acasă lumea vorbește de ce a făcut Lolo și se răspândește.
Ești cel mai nesimțit om cu care puteam sa am de-a face! sare cu gura pe el imediat ce se îmbracă și ea. Dacă nu îți place ce fac și cum sunt, caută alta, dar nu încerca să mă schimbi pe mine!
Dede- Admin
Cu ce te-am schimbat? Doar ți-am făcut un serviciu. Donațiile au explodat. ii zice neutru din fotoliu.
Ai făcut-o intenționat ca să ma umilești, drept pedeapsa ca nu am închis site-ul! zice tot pe un ton tare.
Dede- Admin
Și la ce te așteptai? La înjurături și bătaie? și ridică din sprânceană. Nu doar tu ai o imagine de apărat.
Ți-am zis, dacă nu îți place cum sunt, ia și cauta alta! Lasă "cățeaua" sau "tarfa" deoparte. zice răutăcios, punând accent special pe cei doi termeni vulgari.
Dede- Admin
Damian oftează. Eu văd un suflet bun în tine cu tot cu ce nu îmi place. și se pune pe scaunul de condus iar. Am ajuns să fac o dramă și cu tine. Sunt un eșec. și râde ironic de sine. Am înțeles, așa ești tu, o să încerc să accept și partea asta a ta.
Lolo se așează pe un scaun în spatele lui și se uită neutru pe geam. Nu prea știa cum se mai pot bucura de weekend în condițiile astea.
Dede- Admin
Page 49 of 100 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50 ... 74 ... 100