Kanie Mansion
2 posters
Page 88 of 100 • 1 ... 45 ... 87, 88, 89 ... 94 ... 100
Re: Kanie Mansion
Raven e întâmpinată de erecția de dimineață în ea că Damian e pe cale să se trezească. Pofticios din fire o ține tare de șolduri ca să nu il scoată
Și ei ii convine, asa ca da puțin din fundulet. Pss, trezirea, Făt Frumos. ii spune la ureche și îl mușcă de lob.
Dede- Admin
Parcă voiai să dormim. spune acesta somnoros și cască lung. Are părul foarte ciufulit și privirea aia de somnoros
Momentul perfect de imortalizat! Raven ii face repede o poza cu telefonul și chicoteste. Am dormit vreo 12 ore, dragule. ii răspunde și după devine puțin concentrata pentru ca avea mesajul acela de la Kaneki și trebuie sa ii și răspundă. Ma bucur ca ești bine. Ne vedem la liceu.
Dede- Admin
Adorm în tine și nu mă scoți , nu plec până nu te mai călăresc odată. spune pervers și o pune capră și se mișcă. Ce, scapă ea dacă îl provoacă?
Nici nu m-am trezit bine și sigur nici tu! sare repede cu gura pe el și arcuieste spatele.
Dede- Admin
Ea întoarce capul către el și se musca de buza. Nu vreau sa pleci... zice încet, cu ciuda in vorbe.
Dede- Admin
Atunci mai continuu doar sexul ăsta ? și se mișcă până în uter ca să o tachineze. Îi se părea amuzant și frumos în același timp.
Din partea mea continua toată viata. Din a lumii, doar sexul asta. răspunde și ofteaza. Ce sa facă și ea?
Dede- Admin
Page 88 of 100 • 1 ... 45 ... 87, 88, 89 ... 94 ... 100