Kanie Mansion
2 posters
Page 30 of 100 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 65 ... 100
Re: Kanie Mansion
Inventez eu pe moment o minciună să amâne căutările tale. ăsta e singurul răspuns ce ia venit în minte că altceva nu avea.
Fata oftează lung. Bine. Dacă facem asta seara o să îmi fie mai uşor. şi n-are decât să fie de acord cu el.
Dede- Admin
Ok, până atunci stăm și așteptăm să se întoarcă animalele. și dă o concluzie așa de final. Poate se termină cu bine.
Fata creaza cu magia doua saltele cu perne și pătură pe care sa stea între timp, ca pietrele nu sunt prea comode și pătura chiar prindea bine seara când se făcea frig. Deocamdată doar se întinde acolo leneș.
Dede- Admin
În caz de îți e frică poți să fugi. Mă descurc singur dacă îți e teamă. zice curajos, să avem și puțină dramă romantică înainte
Nici dacă as vrea nu as avea unde sa fug. Avem mai multe șanse sa ii învingem dacă colaboram. zice neinteresata de lauda lui.
Dede- Admin
Încerc să fac și eu puțină dramă și tu ce faci? și se strâmbă puțin când vede lipsa ei de interes.
Drama sau laudă? și ridica o sprânceană. Îl trage de braț sa se pună pe saltea și sa stea cuminte. Dacă vrei drama, gândește-te la faptul ca nu o sa vină nici una dintre curve la înmormântarea ta. iar îl înțeapă cu subiectul asta. Îl are pe creier.
Dede- Admin
Ești cam blocată pe subiectul ăsta să înțeleg. și s-a zis de atâtea ori încât râde.
Nu pot nega asta. răspunde și se pune pe burtă, cu bărbia și mainile pe perna.
Dede- Admin
Page 30 of 100 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 65 ... 100