Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 42 of 100 Previous  1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 71 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 42 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Wed May 08, 2019 7:32 am

Și eu ce vină am aici? Eu doar m-am descărcat. Nu am făcut planuri contra lui Kaneki cum a făcut el pentru mine. De ce sunt eu parte vinovată aici? De ce doar eu sunt ăla vinovat?! se întreba argintiul confuz și iritat. De când m-am întors tot timpul eu sunt ăla vinovat chiar și când nu am făcut absolut nimic. M-am săturat. El voia doar sfatul unui adult pe care îl respectă, nu mai multă dramă.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Wed May 08, 2019 10:25 am

Vina e a amândurora. răspunde sec și abține lacrimile. După câte certuri ai avut cu Kaneki și câte mi-ai zis despre el, normal ca am crezut ca tu ai trimite alea. Movalia se uita la Hope cu o față trista, apoi la Jimin, foarte rece. O sa șterg alea din telefonul lui și ii șterg memoria din ultimul minut. Nu stric sentimentele și viața băiatului ca te-ai gândit tu sa îmi vezi reacția. Oricum ai obținut ce ai vrut. Dacă le mai trimiți, apelez la Shirley-San. ii zice cu ură. Se teleporteaza înapoi la școală și revine în stadiul în care era înainte, semi-dezbracata. Șterge tot din telefonul lui și pune o vraja ca tot ce primește Kaneki de la oameni pe care nu ii are în agenda sa fie redirecționat pe telefonul ei. După da drumul la timp și ii șterge memoria respectivă. Numai chef de sex nu mai avea acum, asa ca șterge și când a zis ca se fut în dus, ca să facă acum un duș normal. Hope da din mana și groapa cea adâncă plus locul în care a trăznit revin la forma inițială. Era mai ușor în Rai.. comentează încet lângă cei doi băieți.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed May 08, 2019 10:31 am

Să facă ce vrea. Dacă ține mai mult la ăla să mă lase în pace cu dramele ei. Am văzut ce este cu adevărat. și își repară hainele și se întoarce la Lolo. Măcar am aflat pe cine favorizează Raven. spune blondul sec.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed May 08, 2019 10:38 am

Și uite asa vi s-au dus toate șansele ca ea sa se mai despartă de el la sfârșitul anului.. Pentru ca sunteți prea nerăbdători. își zice și albastruia ca o concluzie. Nu spune cu voce tare ca să nu se certe și ea cu ei. După pleacă acasă sa le povestească părinților. Raven deja se simte nasol și cât sta sub apa calda se uita la mâinile ei ce tremurau puțin. Nici ea nu se aștepta să își iasă asa de minți. Deci subiectul Kaneki este un subiect foarte sensibil pentru ea. Termina dusul și încearcă sa se prefacă ca e bine. Se îmbracă și merg împreună pe jos pana la cafenea. Aerul proaspăt (de după ploaie, hăhă) o mai revigorează.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed May 08, 2019 10:47 am

Și așa s-au dus și șansele ca Kaneki să se maturizeze, având viața așa de simplă fără probleme nu se va dezvolta mai mult decât un om obișnuit. Damian astfel se preface că totul e normal cu Lolo. După film mai mănâncă la MC după se despart. Voia să fie singur. Jimin nu il interesa de drama asta prea mult, își dorea doar să fie totul corect așa că pleacă acasă după ce pleacă și Damian.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed May 08, 2019 11:04 am

Nici lui Shirley nu ii convine și o sa ia atitudine! Se face seară și Raven doarme cu Kaneki in apartament. Totuși, seara, ceva o face sa se trezească. Merge la bucătărie sa își pună un pahar cu apa și se așează pe un scaun. Atunci apare bruneta. Pune o vraja pe dormitorul lor ca să nu se audă discuția lor. Te-am lăsat pana acum, dar lucrurile scapă de sub control. începe discuția deep. Movalia e confuza și nu zice nimic, pentru ca vrea sa o asculte pe Shirley și pentru ca e destul de somnoroasa. Nu vreau sa fiu rea cu tine, dar trebuie sa continui planul asa cum i-ai zis lui Damian.. Adică la sfârșitul anului te despărți de Kaneki. Eeee și atunci fetita noastră se trezește. Eram în stare sa fac asta pentru Damian, dar acum de ce sa îl rănesc pe Kaneki alegând asta? Și sa ma rănesc și pe mine. Pentru ca asta e singura varianta ca băiatul meu sa se dezvolte. Alături de tine nu poate pentru ca e mereu umbrit. Știu ca nu încerci sa îl tragi în jos, dar vezi și tu singura progresele lui și știi ca nu putem îmbunătăți asta. Kaneki e conceput pentru fapte mai mari. Trebuie sa îl lași. Atunci fata începe sa lacrimeze și se uita în alta parte. Nu e corect ce îmi ceri. Tot ce vreau e sa îl protejez și sa ii mulțumesc pentru toți anii ăștia. și începe drama. Bruneta oftează și merge la Raven sa o ia în brațe. Știu ca nu ai intenții rele.. Dar eu vad în viitor și, dacă îl ții ca egoista lângă tine, nu o sa facă cine știe ce în viață. Poți alege sa mergi cu el în Detroit și sa îl păstrezi la stadiul de acum, sau poți alege sa va despărțiți și sa evoluați amândoi unde va place. Raven începe sa plângă și își cufunda capul în sânii brunetei. (sânii tuturor mamelor astea vechi zici ca sunt făcuți pentru consolare) Te iubesc și pe tine și nu va vreau răul, dar trebuie sa i dai drumul. Mai ai doua săptămâni sa ii arăți cât de mult îl iubești, desi știe asta. zice blând in timp ce mângâie fetița pe cap. Raven se gândește atent la ce a zis Shirley. Dacă pleacă în Detroit cu Kaneki, o sa o pasca gândul ca a fost o curva și l-a înșelat pe băiatul care chiar nu merita asa ceva. Rupe îmbrățișarea și apleacă privirea. Am înțeles, Shirley-San. zice fără vlagă. Bruneta o sărută pe fetita pe frunte și după dispare. Dar nu trece asa ușor conversația. Raven merge în sufragerie pe canapea, ia o perna in brate și plânge vreo ora pana adoarme acolo.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed May 08, 2019 2:45 pm

Trece o nouă zi. E zi de liceu și copii trebuie să meargă la cursuri. Damian își ia niște haine normale, adidași sport, blugi și un hanorac cu glugă pe care o pune pe cap ca să se piardă în mulțime. Își pune câștile la urechi și merge pe jos de acasă până la liceu. Își ascunde energia să nu fie identificat ușor de cunoscuți. Kaneki doar ce se trezește și nu știe unde e Raven. Așa că se îmbracă și o caută.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed May 08, 2019 2:49 pm

Fata a dormit neînvelită toată seara, cu perna în braţe. Avea în cap un mic plan pentru vară, oricât de mult i-ar conveni sau nu. Când aude gălăgie în casă, se trezeşte şi ea. Ce bine era dacă conversaţia de aseară era doar un vis.. îşi zice după ce vede că e pe canapea. Se ridică în fund şi se freacă la ochi. Kaneki?
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed May 08, 2019 3:43 pm

Aici erai. și o vede de pe scări. Ai fața cam palidă, ai pățit ceva?
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed May 08, 2019 3:48 pm

Zâmbește când îl vede. Nu știu ce am avut aseară ca nu am putut dormi bine în pat și am venit aici, dar am adormit fără pătură. Probabil de aia. zice prima scuza care ii trece prin cap, apoi se ridica sa îl îmbrățișeze. Ma duc sa pregătesc micul dejun.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 42 of 100 Previous  1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 71 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case