Kanie Mansion
2 posters
Page 83 of 100 • 1 ... 43 ... 82, 83, 84 ... 91 ... 100
Re: Kanie Mansion
Oh. Și vrei să fiu doar cu tine mereu? continuă tonul romantic și ii strânge sânii în palme.
Asta e o întrebare grea, ca știe ca el încă tine legătura cu restul fetelor, dar ii răspunde sincer: Da. Vreau sa fii doar al meu. și cum stătea ea deasupra, se uita în jos, la pieptul lui, apoi înapoi la ochii lui.
Dede- Admin
Doar a ta. Promit. apoi închide ochii și inspira adânc.
Dede- Admin
Te ține să te măriți cu mine în vară? și uite o cerere nemaiîntâlnită până acum. Nu a pregătit vreun inel sau vreo scenă, ci spune ce simte în sufletul lui.
Atunci Raven deschide imediat ochii și îndreaptă spatele și sta cu fundul pe bazinul lui. Asta trebuie sa fie o gluma. zice prima oara, șocată fiind. Nu înțelege de unde a venit întrebarea și parca nu ii vine sa creadă. Știi ce presupune o căsătorie de la vârsta asta? Nici nu știm ce facem exact după liceu. Asta ar presupune și copii.. Abia am 19 ani. Nu vreau copii. își zice problemele și ofteaza. Se uita în sus, apoi la Damian cum stătea întins.
Dede- Admin
Nu trebuie copii. Nu vreau copii acum. Căsătoria în ziua de azi înseamnă să împărțim aceeași casă și să semnăm niște acte la primărie. și o privește fără să se miște. Nu asta ți-ai dorit?
Dacă vede ca nu e o gluma, atunci e și ea serioasa. Inspiră lung și după zâmbește. Ba da. Asta îmi doresc deocamdată. Sa fii numai al meu fizic și în acte. ii răspunde, iar cu posesivitate ei, apoi se apleacă lent spre el. Mai sunt 5 zile pana absolvim. E în regulă ca în timpul ala sa rezolvam amândoi cu restul băieților și fetelor? propune soluția cea mai convenabila din punctul ei de vedere. Asa se poate despărți frumos și de Kaneki și are și Damian timp sa o scape pe Lolo de grupul toxic și apoi sa se scape pe el de toate fetele.
Dede- Admin
Acum e fericită că lui Damian i-a trecut supărarea pe ea, ba chiar a fucking cerut-o. Parcă s-a întâmplat totul aşa repede, dar cine e ea să judece? Revine la săruturi şi îl apasă pe boxeri, să treacă şi la alte activităţi.
Dede- Admin
Page 83 of 100 • 1 ... 43 ... 82, 83, 84 ... 91 ... 100