Kanie Mansion
2 posters
Page 12 of 100 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 56 ... 100
Re: Kanie Mansion
Oh, Raven şi Damian. Şi cum ţi s-au părut? Sper că n-au fost libidinoşi. începe subiectul. Că ştia că Kaneki nu ştie de relaţia celor doi şi ar cam fi timpul să afle.
Dede- Admin
Fiecare ne-am văzut de examen. Nu s-au comportat ciudat. răspunde după ce înghite o parte din mâncare.
Mă bucur că au tratat examenul cu seriozitate. Îmi făceam griji pentru ei, că de când ai plecat tu, sunt de nedespărţit. şi se aşează şi ea pe pat ca să povestească cu fiul ei în timp ce acesta mănâncă.
Dede- Admin
În sensul că sunt împreună. Mă aşteptam să fii observat cât timp ai stat cu ei. spune simplu şi ridică din umeri. Sau poate nu mai sunt împreună? pune întrebarea asta în mod retoric, doar aşa, ca să nu pară ea mama rea care influenţează.
Dede- Admin
Cred că am observat ceva de genul. și se oprește. Firar scârba, s-a combinat fix cu ăla imediat după ce am plecat. Dintre toți fix cu ăla. și da, acum si-a dat drumul la nervi.
La ce te aşteptai? El a fost primul. şi pune accentul pe ultimul cuvânt. Bine că nu a făcut nimic cu el când era cu tine. Adică, cred că observai, nu?
Dede- Admin
Imi dădeam seama. spune răutăcios și mănâncă cu poftă. Ohoho, să dau de amândoi că îi fac praf. și acum Kaneki e intr un mod nu prea pacifist. În cele din urmă, în cealaltă casă, Damian pleacă cu Akame. Ii lasă lui Raven un bilet că e cu Akame și nu știe când se întoarce.
Nu fi prea dur. Trebuie să lămureşti situaţia, nu să sari la bătaie. încearcă să-l sfătuiască puţin fals şi îl mângâie pe cap. Nu uita că te aşteaptă Papa la antrenament.
Dede- Admin
Da...Mă duc acum. spune motivat și se îmbracă. Izaya s-a gândit la cum să îl antreneze. Brunetul știe cât de puternic e, așa că se concentrează la autocontrol. Akame în schimb îl duce pe Damian într-o cameră specială și magică. Era peste tot alb și spațiul era infinit i ar timpul trece foarte repede aici. Ii dă mai întâi niște pastile pt energie și se antrenează.
Page 12 of 100 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 56 ... 100