Kanie Mansion
2 posters
Page 51 of 100 • 1 ... 27 ... 50, 51, 52 ... 75 ... 100
Re: Kanie Mansion
Mm, am putea încerca. şi cum termină cu ei, îşi ia la revedere şi merge acasă. Pe drum a cerut lista cu cele mai grele misiuni ale supereroilor, ca să nu se plictisească cu Damian. Ajunge acasă şi deschide uşa, câteva animale venind să o întâmpine. Damian? zice ea puţin mai tare, că nu ştia dacă băiatul e acasă sau nu.
Dede- Admin
Fata se descalta la întrare și merge în sufragerie la el. Îl vede ca se joaca dar nu baga în seama. Am făcut rost de o lista interesanta cu misiuni grele. zice și se așează lângă el, apoi îl sărută pe obraz.
Dede- Admin
Paaai, sunt mai multe aici. Putem alege. Cea mai devreme e seara asta, în Washington. Cică o sa fie o întrunire a gangsterilor. Vor sa vândă un grup de copii pe piața neagră. Problema e ca sunt bine păziți și înarmați și se speculează ca unii dintre paznici lor au și puteri. În mod normal se cer 5 eroi pentru misiune, dar eu zic ca ne descurcam. ii explica calm. O deranja sa știe ca unii oameni abuzează copii.
Dede- Admin
Raven lasă hârtia cu misiunile pe masa și se uita scurt la el. Era cam distant sau I se părea ei? Oricum, nu îl poate învinovăți, pentru ca în ultimul timp și ea l-a cam evitat de frica. Ma duc sa fac ceva consistent de mâncare pentru înainte de misiune. Vrei ceva anume?
Dede- Admin
Bine. și se ridica. Merge la bucătărie și se folosește de magie ca să gătească, fără sa se agite ea, ca trăgea cu ochiul în sufragerie la Damian.
Dede- Admin
Din spatele ei apare Damian ce o prinde de fund și piept, cel din pat era o clonă. Te-am speriat puțin , nu? și o saruta pe gât.
Page 51 of 100 • 1 ... 27 ... 50, 51, 52 ... 75 ... 100