Kanie Mansion
2 posters
Page 70 of 100 • 1 ... 36 ... 69, 70, 71 ... 85 ... 100
Re: Kanie Mansion
De ce crezi ca te-as lasa acum cand ai nevoie de mine cel mai mult? intreaba simplu si neutru. Trebuie sa discute.
Din același motiv pentru care m-ai și amenințat atunci cu Kaneki. răspunde sec. Ma descurc singură. În cel mai rău caz o sa cer ajutor.
Dede- Admin
Simteam pericolul si voiam sa te retragi chiar si fortat. Nu a fost ca sunt arogant. raspunde simplu. Ai nevoie de afectiune si sprijin. Nu te pot lasa asa singura.
Exact ce ziceam. Nu vreau sa stai cu mine obligatoriu pentru ca sunt însărcinată și am nevoie de tratament special. și ofteaza. O pot suna mâine pe Raven-San și sa ma mut în fostul meu apartament.
Dede- Admin
Ce te deranjeaza prin faptul ca vreau sa te feresc de pericole o perioada? si se indreapta catre ea, pe un ton neutru.
Raven simte ca el s-a mișcat și acum parca ea e mai încordată și situația e mai incomoda. Spun doar ca nu vreau sa fie ceva fake între noi doi. Nu vreau sa ne mințim ca suntem bine doar de dragul copiilor. răspunde încă cu spatele la el. Nu toate cuplurile au succes, asta e.
Dede- Admin
Dacă vreau să imi fac datorita de viitor soț și tată face să avem o relație fake? o întreabă pe un ton foarte serios.
Trage aer adânc în piept și are un moment de tăcere, după care răspunde: Dacă nu mai sunt aceleași sentimente între noi, atunci da, e fake.
Dede- Admin
Si de unde stii ca nu am aceleasi sentimente? o intreba simplu cu directia corpului spre ea.
Nu știu. E o perioada ciudata. spune simplu cu vocea joasa. Nici ei nu ii plăcea situația dar măcar clarificau chestiile.
Dede- Admin
Page 70 of 100 • 1 ... 36 ... 69, 70, 71 ... 85 ... 100