Kanie Mansion
2 posters
Page 95 of 100 • 1 ... 49 ... 94, 95, 96 ... 100
Re: Kanie Mansion
Cred că pot să văd unde ești dacă îți folosește puterile
... Va trebui să îl enervez. comentează neutru când o aude că e bine.El ca persoană cum e?
... Va trebui să îl enervez. comentează neutru când o aude că e bine.El ca persoană cum e?
Cu mine a fost foarte calm, ca dacă nu e, se supără îngerii. și rade. Dar are gândirea aia... Vrea neapărat sa te omoare pe tine. I-ar ierta pe alții dacă renunță la puterile lor, din ce am înțeles. Doar ca eu nu o sa accept sa trăiesc fără tine, asa ca trebuie sa îl oprim repede.
Dede- Admin
Cel mai bine ar fii să te scoatem de acolo cumva. Ca în caz de moare el să nu ai consecințe și tu. o spune foarte realist aici, nu vrea să îi riște viața aiurea.
Și eu vreau la fel. S-a legat magic de mine și nu îmi mai pot folosi puterile. Dacă găsim cum sa rupem legătura măcar, sau sa distrugem locul în care ma aflu, pot sa evadez. și ofteaza.
Dede- Admin
Mai este cineva cu tine? Că singura nu puteai să vorbești cu mine. o întreabă mai logic aici după ce o ascultă
Pisica noastră. răspunde calm. Am făcut bine ca am vrăjit animalele.
Dede- Admin
Să știi. Mă bucur că ai făcut asta. și chicotește.Dacă simți că vine la tine mai bine nu am mai vorbii. De e ceva închide conversația. Înțeleg eu. ii vine ideea repede pe loc.
Da. Nici pe pisică nu trebuie sa o vadă sau simtă. Deocamdată e plecat de multe ore. Nu știu încă programul lui. și strange pisica in brațe. I-ar fi plăcut sa fie Damian în locul pisicii, dar aia e acum.
Dede- Admin
Și ca să fie mai interesant, Levi apare brusc și deschide ușa camerei. Pisica il simte și se ascunde în haina lui Raven. Damian pierde conexiunea și înțelege. Voia să zică celorlalți că a vorbit cu ea.
Raven tresare și se ridica în fund, pisica împingând-o discret cu mana la spatele ei. Puteai sa ciocani. Dacă ma masturbam? întreabă cu tupeu. Pe insula, Shirley le aduce prăjituri și suc natural ca gustare de sfârșit de pauză.
Dede- Admin
Page 95 of 100 • 1 ... 49 ... 94, 95, 96 ... 100