Kanie Mansion
2 posters
Page 98 of 100 • 1 ... 50 ... 97, 98, 99, 100
Re: Kanie Mansion
O să ii rup brațele moșului ăsta și il chinui cu lanțurile până renunță. spune foarte supărat și plin de nervi. De regulă nu e așa.
Raven zâmbește și răsuflă. După ce nu mai are puterile mele, cu cel mai mare drag. Totuși, în sinea ei ii era frica sa nu abuzeze Levi de situație.
Dede- Admin
Lasă că Jimin ne pregătește. În plus trebuie să mă antrenez dacă vreau să îl infrang pe ăsta. ii zice in gând în continuare și se îndreaptă către Kaneki și Jimin
Sunt puțin geloasa ca eu nu ma antrenez cu Jimin. și se întinde iar în pat. Acum mi-e cam somn..
Dede- Admin
Ar trebui să te odihnești. ii spune rațional. Jimin simte că Damian e într-o conversație, asa că il lasă deocamdată
Da.. Ai grija la antrenamente. Te iubesc. zice ea sincer și se pune pe o parte. Pisica o baga sub plapuma, la pieptul ei.
Dede- Admin
Te iubesc și eu. și conexiunea se termină. Kaneki, Damian , va trebui să vă luptați împreună ca să mă atingeți măcar. și se uită la ei. Intre timp, Levi revine la sediul mafiei să vadă ce mișcări mai fac.
La sediu e și Estelle, ca nu a mai dat de Kaneki și nu avea ce face. Raven adoarme instant.
Dede- Admin
Nu am apucat, ca ai atacat orașul și Kaneki a trebuit sa ma lase ca să vina acolo. spune neutru. Nu e vina ei ca nu a mers planul.
Dede- Admin
Page 98 of 100 • 1 ... 50 ... 97, 98, 99, 100