Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 44 of 100 Previous  1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 72 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 44 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Mon Apr 12, 2021 9:40 am

Cumva îl aude și se oprește brusc. Se uita la un perete gol și ochiii ciorii respective se proiectează pe perete. Brusc, toate celelalte ciori tac. Nu vreau sa discut nimic cu tine! Ești un trădător și un afemeiat care niciodată nu se poate mulțumi cu ce are! M-ai lăsat însărcinată și acum când nu mai sunt, ma înșeli cu toate pizdele pe care le vezi pe drum. Ți-ai bătut joc de mine! se aude vocea ei din ciocul ciorii foarte clar și răspicat, apoi cioara sare la Damian sa îl zgârie cu ghearele pe unde apuca. Estelle e depășită de situația asta dar e curioasa asa ca se da mai in spate și rămâne sa vadă ce se întâmplă.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Apr 12, 2021 9:45 am

Damian o lasă să se descarce și nu ripostează. Știe că nu are scuze. De acord că sunt un afemeiat. Dar nu te-am trădat. Sunt singurul care pune presiune să te scot de acolo. strigă cu voce tare și el. Știu că te simți acuma singură iar greșelile mele au pus capac. Dar încearcă să te liniștești. Nu pentru mine, cât pentru copii.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Mon Apr 12, 2021 9:53 am

Ce rost au niște copii dacă părinții nu pot fi o familie bună pentru ei? întreabă la nervi, ca un fel de "relația noastră e compromisă".
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Apr 12, 2021 9:55 am

Primul lucru pe care îl fac după ce te scot de acolo este să te cer de soție și să stăm doar noi și animalele inafara orașului.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon Apr 12, 2021 10:01 am

Movalia începe iar sa suspine și sa plângă când aude. Eu nu mai înțeleg relația asta! Azi ma înșeli, mâine ma ceri de soție. Nu e ok asa. Parca și Estelle se simte prost pentru trăirile lui Raven, dar o chestie nu a fost precizata și e nedrept sa nu fie zisa, și anume Lolo care e în fucking patul lui Damian și doarme acum liniștită. O mănâncă limba sa zică de ea cât mai curând.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Apr 12, 2021 10:06 am

Pentru stabilitatea ei emoțională mai bine ii zici de Lolo când e liniștită. ii zice lui Estelle repede. Sunt un om dificil și nu am scuze. Dar te iubesc, Raven. Doar de tine îmi pasă. ar fi zis că la el sexul e doar o altă distracție și nu vede asta ca ceva de loialitate, dar nu vrea să pună și mai mult paie pe foc.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon Apr 12, 2021 10:34 am

Dacă zicea aia, la fel de bine se putea fute și Raven cu oricine și el nu avea nici un drept sa se supere asa ca mai bine ca a tăcut din gura. Estelle înțelege într-un fel și nu zice nimic, dar plănuia sa ii îngreuneze viata dacă o sa se mai futa cu Lolo. Nu îmi dovedesti ca ma iubești inselandu-ma. De când suntem împreună oficial eu nu am făcut niciodată asta. continua cu drama și ia un pachet de șervețele sa se șteargă pe fata și sa sufle nasul.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Apr 12, 2021 10:40 am

Nici eu nu te-am înșelat cât eram amândoi. Doar acum ca să îmi descarc nervii. Știu că e greșit,  așa că nu pot să îmi cer iertare. și vede că e mai bine. Ce zici ca atunci când naști să ne mutăm în Canada și să stăm doar noi fără nimeni altcineva? Măcar așa pot să încerc să îți dovedesc că te iubesc.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon Apr 12, 2021 10:47 am

Well, cu planuri d-astea drăguțe fata cedează emotional. Se uita in sus, trage de nas și da din cap aprobator, cioara făcând la fel. Chiar îmi doresc o familie cu tine și îmi doresc sa ne reușească. zice printre suspine. Estelle zâmbește când aude conversația și considera ca e momentul sa se retragă subtil. Stinge țigara și se teleporteaza inauntrul hotelului și se plimba pe hol gândindu-se la cele întâmplate. E o porcărie mare ca trebuie sa stea sa se roage de el și sa facă dramă. Și el sigur nu o sa înceteze cu curvismul după discuția asta. își zice in gand. Se oprește la o oglinda de pe hol. Am analizat atât familia asta și parca încep sa semăn cu femeile de aici care sunt niște manipulatoare.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Apr 12, 2021 10:54 am

Și Damian e cam genul ăla care manipulează deci na. Te-ai mai liniștit? întreabă mai vesel și se așează pe un scaun teleportat de el. Kaneki încă dormea dus.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 44 of 100 Previous  1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 72 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics