Kanie Mansion
2 posters
Page 1 of 100 • 1, 2, 3 ... 50 ... 100
Kanie Mansion
Da, cu locația ta actuală. răspunde simplu și zâmbește deși el nu o poate vedea.
Dede- Admin
Re: Kanie Mansion
Stau la părinții mei într-o insulă. Dacă e îți dau share location de vrei să stai la mine. și dă de mâncare la motanul lui negru. Paralela la pisica alba a lui Damian și Raven
Perfect. Vin cu niște Starbucks și biscuitei. apoi închide telefonul și pleacă cu mașina sa își facă cumpărăturile.
Dede- Admin
Kaneki fiind liber doar iese afară și o așteaptă pe Estelle. Altceva mai bun nu are de făcut oricum.
Well, la ea durează cam 15 Minute sa ajungă la magazin și sa cumpere, apoi se teleporteaza la locație, chiar în fata lui Kaneki, cu cumpărăturile în mâini. Am luat niște cafea. Cine știe ce ne rezerva ziua asta.
Dede- Admin
Dacă te referi la activități personale ai mei sunt plecați să știi. o zice într-un fel de sex,dar nu așa față
Fata se prinde, doar că îl mai ține pe jar până îi oferă asta. Mă refeream la misiuni și atacuri ale orașului. Dar îmi place că le zici asa discret. și îi întinde o băutură, apoi o ia înainte spre șezlongurile și mesele cu umbrele amenajate pentru a sta la plajă.
Dede- Admin
Hmm. Păi am putea să ne luptăm cu niște răufăcători. Dar și iadul e fain dacă vrei să ai parte de bătălii. și bea din băutură .
Meh, nu are rost să căutăm noi bătaie cu răufăcătorii. Dacă e o zi liniştită, las-o așa. și lasă biscuiții pe masa cu umbrelă, apoi ea se dezbracă până la lenjeria intimă, care era costum de baie că se pregătise de acasă.
Dede- Admin
Sângele lui Kaneki se încălzește când ii vede trupul ,că doar e inspită. Doar că brunetul se poate controla. El era dinainte doar în pantaloni scurți. Totuși de vrei un fel de acțiune putem săluăm skyjetul și să călătorim pe apă să vizitam animalele sălbatice din insulele înconjurătoare.
Page 1 of 100 • 1, 2, 3 ... 50 ... 100