Kanie Mansion
2 posters
Page 99 of 100 • 1 ... 51 ... 98, 99, 100
Re: Kanie Mansion
Putem să avem și noi o vacanță. zise brunetul scurt și se întindea pe șezlong. Că el nu prea are chef de combinații dinastea.
Următoarele zile trec normal pentru toţi. Aşa ajungem cu o seară înainte de plecarea din vacanţă. Foursome-ul se amânase până atunci ca să îşi concretizeze relaţia Raven cu Kaneki. Şi acum parcă nu ar fi vrut să meargă, doar că voia Vishnu! La miezul nopţii, când Kaneki dormea, Vishnu iese la suprafaţă şi se întâlneşte cu Serena şi Jimin. Ah, ce dor mi-e de Shiva ~
Dede- Admin
Să știi că a fost malefic cu noi. Cum îți place ție. și chicoteste , ii zice fix ce voia să audă bruneta.
Da? şi face ochiii mari. Shiva al meu începe să iasă la iveală. şi se linge pe buze. Îi ia pe cei doi de mână şi ajung pe planeta pe care s-a întâmplat şi threesome-ul. Sper să ajungă. spune puţin emoţionată.
Dede- Admin
Am căutat relațiile lui cu Serena. A semănat el ca om cu Shiva pe care îl știi. O să fie cândva complet înapoi. și chicoteste. Între timp ajunge și Damian, cu o privire rece, efectul blondei Bună. zise scurt.
Damian fiind malefic acuma o ia de păr și îl aproprie de el cu forța Ascultă, Vishuu, știu că ai relație cu Shiva. Dar îmi esti datoare ca fără mine nu erai. De îl vrei pe Shiva, te fuți și cu mine. zise rău și autoritar. Jimin chicoteste.
Fata se lipeşte de el cu sânii şi e puţin mirată. Normal nu voia să o facă cu altcineva înafară de Shiva, dar având în vedere că Shiva e în corpul lui Damian, poate face o excepţie. Nu e chiar înşelat dacă sunteţi unul şi acelaşi. şi zâmbeşte. Serena îşi dă un facepalm. Faza asta mă face să mă simt în plus. zice încet către blond.
Dede- Admin
Ii lasam prima oară pe ei doi, după venim si noi. E tensiune acum oricum. ii zice blondei în șoaptă. Damian o sărută apăsat și o împinge de perete în timp ce se joaca cu sanii ei. Era deja mare.
Aşa că blonzii se retrag în altă încăpere şi îşi fac de lucru. Pentru Vishnu deocamdată era ok situaţia. Îl dezbracă pe băiat de hainele de sus şi îl sărută şi ea înapoi.
Dede- Admin
Page 99 of 100 • 1 ... 51 ... 98, 99, 100