Kanie Mansion
2 posters
Page 2 of 100 • 1, 2, 3 ... 51 ... 100
Re: Kanie Mansion
Ea se lasă cu capul pe pat şi începe să geamă. Cu o mână se ţine de sâni şi îi strânge. Era şi ea excitată, că doar nu avea cum să nu fie.
Dede- Admin
Damian o trage de păr și ii lovește fundul ca să il inroseaca. Ii lovește uterul și ii geme numele ei, Vishuu. Ce senzatii îmi dai. Mai vreau.
Atunci Vishnu se ridică şi îl împinge pe el pe pat. Te-am avertizat că devii dependent. spune cu o privire malefică şi se pune pe el. Îl bagă iar înauntru şi începe să se mişte în timp ce cu o mână îl strângea uşor de gât, cât să nu fie deranjant, dar să se impună în faţa lui. Eşti doar un muritor de rând, Damian. şi se apleacă să îl sărute pe buze.
Dede- Admin
Argintiul deși voia să se impună, instinctul lui acum e de la a fii sălbatic la a fii iubaret.Zeita mea, să știi că tot efortul pe care l-am făcut e și pentru tine. Se simte in sfârșit că a meritat. zise excitat și o sărută franțuzesc și o strânge de fund ca să o împingă în ritm cu ea.
Aşa da. zice încet când simte că nu mai e agresiv şi că l-a stăpânit. Rupe sărutul şi se ridică puţin, dar îi bagă un deget în gură. Chiar ai făcut multe eforturi. Meriţi să fii răsplătit cum se cuvine. zice şi ea suav acum, în timp ce îşi arcuia spatele şi se mişca mai apăsat, dar fără să rupă contactul vizual.
Dede- Admin
Fă-mă să mă rog la tine, zeița mea
și o mușcă de buză, după ii strânge sânul și o masează, dar nu agresiv , mai degrabă se comporta ca un îndrăgostit acum.
și o mușcă de buză, după ii strânge sânul și o masează, dar nu agresiv , mai degrabă se comporta ca un îndrăgostit acum.
Aşa îmi place să fiu iubită, Damian. se alintă puţin şi îi mută palmele pe coapsele ei ca să simtă mai bine cum se mişcă. Priveşte-mă atent, să-ţi aminteşti de mine când atingi pe alta. continuă pe un ton hotărât, apoi se apleacă şi îl sărută pe gât.
Dede- Admin
Cu o mana o pune în părul ei și se mișcă lent, dar apăsat. Nu o să te uit vreodată, Vishuu. și se mușcă de buză. Fă-mă să simt că tot efortul a meritat. Iti dau iubitul după. Dar merit si eu să simt iubire din partea ta. Că mi-am sacrificat sufletul pereche ca să te duc aici in fața mea. zise lucruri la excitare. Mai că era Damian cel dinainte de a devenii zeu. Jimin oftează.
Trebuia să il facă sălbatic. Nu să revină cum era înainte.
Trebuia să il facă sălbatic. Nu să revină cum era înainte.
Serena chicoteşte. E vulnerabil. Încă suferă pentru ce a făcut. zice ca o explicaţie. Poate devine mai malefic când îşi apără copiii şi soţia? Dar totuşi varianta asta presupunea iar să sufere. Vishnu îşi ridică capul şi îi mângâie chipul. Datorită ţie ne-am reunit eu cu Shiva, aşa că te asigur că seara asta te iubesc cum iubeşte o zeiţă adevărat, ca răsplată. şi ajustează ritmul cu al lui, lent şi apăsat, ca să o simtă mai bine. Iar cu ocazia asta, începe să emane în aer un miros plăcut care să-l relaxeze pe moment pe Damian şi să îi ia gândurile urâte. Ai suferit şi vei mai suferi, dar seara asta facem o excepţie. spune ca o fată corectă, că doar ăsta era rolul ei.
Dede- Admin
Și cum simte că revine ca înainte, o rotește și e el deasupra. Pe moment e ca înainte, calm, dominant, protectiv și iubaret. Te iubesc cum sunt eu cu adevărat. și ii suge sfârcul pofticios și se mișcă lent și apăsat, ii ridică fundul cu mâna liberă. Că da , și Vishuu trebuie să îl simtă pe vechiul Damian. Cel dinainte de toată situația cu zeii.
Page 2 of 100 • 1, 2, 3 ... 51 ... 100