Kanie Mansion
2 posters
Page 34 of 100 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 67 ... 100
Re: Kanie Mansion
Dar cum nu voia sa ii îngrijoreze, raspunde modest: Ma doare numai daca apas pe ele. In rest mi-am revenit. Si cand termina de mâncat, pune farfuria langa celelalte vase murdare. Dupa ce terminați, spal eu vasele ca sa mergeti la cascada acum cat e cald.
Dede- Admin
Oh, super, mersi. zise simplu și politicos. Shiva fiind un drac împielițat zice Să știi că de vrei să tragi cu ochiul nu mă deranjează. hehehe, smecheras
Sper sa am ce sa vad, daca tot. Il cicaleste si ea si se ridică sa ia vasele. O sa merg mai departe sa le spal. Si cum era un singur rau acolo, cumva tot o sa ii vada de la departare, dar asta numai daca se uita intentionat catre ei.
Dede- Admin
Shiva ii zâmbește șmecherește și se duce cu blondul. La fel ca ea, își spală mai întâi hainele. După ca să fie o scenă sexy, blondul îl spală pe Shiva de spate.
Vishnu se aseaza in fund langa marginea apei si clateste vasele in apa ce devea de la cascadă. Dar cand pune vasele curate înapoi pe mal, trage cu ochiul si la ei. Erau totusi departe, nu se vedeau perfect. Ce draguti sunt.
Dede- Admin
Acum era rândul lui Shiva ca să îl spele pe blond pe spate. In rest nu fac nimic. Însă , din cauza ca sunt frați , au început sa se joace in apa puțin ca sa se distreze. Măcar mini distracții de genul sa aibă dacă sunt mereu pe fuga.
Sper sa mearga totul bine intre noi... isi spune si se ridica cu vasele si pleaca la căruță. Le lasa acolo si merge mai aproape de cascada, unde se vad baietii mai bine. Se sprijina cu spatele de un copac si ii priveste zambind, nu pentru ceva pervers, ci pentru că ii placea sentimentul ca nu mai e singura acum.
Dede- Admin
Jimin fiind la primul job de doctor love, o vede pe Vishuu și striga Nu vrei să stai cu noi? la care Shiva Aaaa, nu cred ca vrea.
Sunteți goi. Striga si ea simplu inapoi, dar totusi se apropie mai mult de râu. Din fericire, apa ii acoperea pana mai sus de brâu. Cand ieșiți promit ca nu ma uit.
Dede- Admin
Jimin chicoteste. Shiva e al dracu. Să știi că n-am o problema dacă te uiți. Că o să vrei după tu. zise lăudăros și cu tupeu.
Page 34 of 100 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 67 ... 100