Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 18 of 100 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 59 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 18 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Sun Dec 04, 2022 1:01 am

Estelle se uită mirată. Nu! Cum să mă răzbun? În ultimul an a fost un soţ exemplar. Mi-a promis că aşa rămâne. Fiind în exil de atâta vreme, era dependentă de traiul alături de un partener, adică de Damian.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Dec 04, 2022 1:09 am

Bun. Voi o să mai călătoriți și cum sunteți vesnici tineri veți avea tentații. Cum Damian e ca mine și l-am certat rău când am aflat că totul e pe ascuns. Cum i-am zis și lui, îți zic și ție. De te tentează ceva, întreabă mai întâi și vedeți cum faceți. Așa funcționez eu și Serena, avem peste 100 de ani de relație, așa că știu ce vorbesc . și chicoteste , ca să fie mai relaxata situația.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Sun Dec 04, 2022 1:14 am

Sper să nu fie cazul, dar mersi de sfat. şi îi zâmbeşte. De el îmi e mai frică că va înşela, că are mult prea multe tentaţii. spune apoi, fiind şi ea sinceră pentru câteva momente.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Dec 04, 2022 1:18 am

Dacă s-a abținut un an, va putea și mai mulți. Să știi că are puteri cam ciudate. El gen trăiește simultan in toate universurile și îl cam zăpăcește de cap. Că nu mai știe care e care, sau cine e. și oftează lung De devii inger pur vei putea sa ii luminezi mintea. Plus să îl ajuți mai bine in misiuni. Mă ocup și eu de reeducarea lui. zise că pune și el piciorul in prag la cum e Damian. Nu doar Estelle e supărată pe Damian.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Dec 04, 2022 1:26 am

Ea chiar îşi dă silinţa să îl ierte şi nu plănuieşte să-l înşele, doar că... Mi-a spus că cel mai bun sex din viaţa lui l-a avut cu Vishnu şi Raven. Am iertat între timp, dar nu o să uit vreodată replica asta. şi îşi pune mâinile în sân. Într-un fel mi-e mai bine în exil, că stă departe de ele. Dar mi-ar prinde bine ajutorul tău cu comportamentul lui. Face şi ea pe paşnica.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Dec 04, 2022 1:30 am

Mi-a explicat care e faza. Cu Raven simte toate viețile lor din spate. Iar Vishuu ii amplifica instinctele. și oftează Atât Damian cât și Vishuu lucrează împreuna și au fost cuminți. Că ei nu se plac, a fost doar ceva ca să fie. De Raven, a avut nunta cu Kaneki, cred că ea a trecut peste. Așa că poți să te liniștești. zise mai mult ca să o calmeze legat de fetele alea.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Dec 04, 2022 1:33 am

Kaneki a cerut-o? Uite că la asta nu se aştepta şi face o faţă mirată, dar apoi scutură capul. De fapt trebuia să mă aştept la asta, mai ales după ce i-am făcut lui... şi răsuflă lung. Sper că sunt fericiţi. zice sec la final, apoi vrea să schimbe subiectul: Ok, deci dacă o să stăm aici cu Lenalee, o să cam am nevoie să iau din fosta casă lucrurile esenţiale ale noastre. Şi da, voia să-şi vadă fetiţa.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Dec 04, 2022 1:37 am

Cum ești o țintă și tu, o să îmi trimit vampirii ca să vă ia lucrurile. după începe să meargă Acum hai la fetița ta. E cu Serena.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Dec 04, 2022 1:41 am

Cum Serena a ajuns la o înţelegere cu Lenalee legat de ''fata de la geam'', acum se jucau cu nişte jucării în linişte. Când ajunge şi Estelle, fuge repede să o ia în braţe şi să o pupe pe fata ei. Mersi mult că ai stat cu ea. A fost cuminte? o întreabă pe Serena. Într-o mână îşi ţine fetiţa şi pe cealaltă o întinde către blondă, că nu au apucat să se cunoască oficial, o ştia numai aşa de la răufăcători. Cum să nu. Ca un pui de înger. îi răspunde şi dă mâna cu ea, ca să îşi facă prezentările oficial. Mama, ei doi au părul de aur. spune fetiţa şi arată cu degetul către ambii blonzi.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Dec 04, 2022 1:46 am

Hehehe. Eu sunt unchiul Jimin. Sunt fratele tatălui tău. și dă mâna cu ea. Eu am părul de aur ca un leu. Tatăl tău îl are alb ca un tigru al zăpezii. zise așa, părintește , că Damian și Jimin sunt rude și na.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 18 of 100 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 59 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics