Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 7 of 100 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 53 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 7 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Thu Dec 01, 2022 12:27 pm

Oh ai fi surprins. şi se ridică ca să îşi pregătească bagajul. Oricum eşti norocos că ai trecut de primele lor luni când plângeau toată ziua.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Dec 01, 2022 12:29 pm

Seamănă cu el. Sunt răi. și chicoteste. Atât el, cât și restul știu ca se sfârșește vacanța și se pregătesc și ei.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Thu Dec 01, 2022 2:12 pm

Hei! Aşa am fost şi noi. spune repede. Stai să vezi când le vor da dinţii şi îi doare.. Şi da, deşi Raven voia o familie, nu se simţea pregătită pentru toate problemele cu bebeluşii care urmau să vină.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Dec 01, 2022 2:17 pm

Păăăi o avem pe mama care a avut mulți copiii la viața ei. De ne trebuie un sfat, ii cerem ei. zise simplu , relaxat cât și responsabil. Când e cu Raven nu prea se mai gândește la alte lucruri.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Thu Dec 01, 2022 2:32 pm

Movalia se uită puţin surprinsă plăcut la el. Îmi suni mai matur aşa. şi închide trollerul ei. Avea un sentiment bun legat de relaţia asta. Şi aşa toţi sunt gata şi pleacă acasă iar cu avionul. Raven îşi ia la revedere de la toţi înainte să plece după copii. Atunci fă-ţi bagajele şi ne vedem diseară la mine. îi spune lui Kaneki şi îl sărută pe buze. Shirley cu Serena îi aud şi se uită una la cealaltă, mulţumite de rezultat.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Dec 01, 2022 2:46 pm

Abia aștept. spuse zâmbitor și Kaneki după multă vreme. Blondul e între fete. Ce echipa buna facem toți trei. și chicoteste. Au dat pe pace ambele tabere.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Thu Dec 01, 2022 4:17 pm

Fetele dau aprobator din cap si dupa se despart. Raven merge la parintii ei sa isi ia copiii si pleaca cu ei la penthouse, fara alte evenimente.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Dec 01, 2022 4:44 pm

Kaneki trăiește acuma cu Raven și momentan relația merge bine. S-a învățat și cu copiii cât și cu ea ca mamă. Acum brunetul era cu părinții lui. Voia să le zică ceva. Am de gând să o cer pe Raven. spuse direct. Izaya se uita la el mândru, s-a mai maturizat și el.
In partea cealaltă, relația era mai mult de dragul copilului decât al iubirii. Damian stă pe sec dar nu are o problema cu asta. De are misiuni și antrenamente , e cu Estelle. Iar acasă se ocupa de tot cu ea. Au trecut 6 luni din vacanța.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Thu Dec 01, 2022 7:45 pm

Shirley nu e chiar luata prin surprindere de veste, dar tot se bucura sa o auda din gura lui Kaneki. Felicitări! In sfârșit! Sa ii iei un inel frumos. Si merge sa il îmbrățișeze de bucurie. 
In exil, Estelle avea o relatie neutra cu Damian, dar faza asta o facea sa se simta nașpa si singura. Nu stia totusi cum sa initieze treaba, asa ca spune stangaci: Ai fost chiar cuminte lunile astea. Ma bucur. 
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Dec 01, 2022 8:09 pm

Damian nu a fost chiar complet cuminte. De visat încă o mai visează pe Cecilia. Dar considera viețile alea ca niște trăiri placute. Își mai aduce aminte de cum e acasă și cum e sa ai l iubire inocenta. Totuși, de când a zis ca a înșelat, vorbește mult mai rar cu bruneta. Cam doua ore pe săptămână maxim pe ascuns, fără subiecte deocheate. Cecilia știe că e ocupat cu munca și căsnicia. Ceea ce e adevărat. El acuma se uită la Estelle, neutru și el, dar nu supărat, cât liniștit ca ea e ok. Păi am făcut ce ti-am promis. Sunt cuminte. și are contact vizual.
O să mă duc azi sa caut. Iti trimit poze si imi spui si tu care e ok si care nu. Dupa decid eu. și da, el cere sfatul lor, dar face cum vrea el
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 7 of 100 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 53 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics