Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 6 of 100 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 53 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 6 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Wed Nov 30, 2022 7:36 pm

Oftează şi ea şi se uită la el şi copil. Înţeleg că ai copii cu ea, dar doar atât ar trebui să mai fie între voi doi. spune cu mâinile în sân, de parcă iubirea merge aşa uşor. Aş vrea să rupi toată legătura cu pământul şi să o păstrezi doar pe cea cu copiii şi misiunile noastre. Uite că pune piciorul în prag în relaţie, că cineva trebuie să-l limiteze şi pe Damian.
Vishnu primeşte un semnal cum că se remediază karma şi vede şi ce se întâmplă. Hei păi şi eu cu Shiva?! îşi spune şi începe să se supere aici.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Nov 30, 2022 7:39 pm

Da , mă feresc de Raven mai ales. zise simplu Zeul meu si al ei sunt in relație iar cand sunt cu ea, ne cam tentează si pe noi. Așa că o să stau departe de ea. și ia o pauza Iti promit ca stau departe de toti.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Wed Nov 30, 2022 7:47 pm

A da? Să vorbeşti şi cu zeul tău că de acum stă pe sec. şi se uită neutru. Încă era foarte supărată. Ar fi vrut chiar să se răzbune, dar nu avea cum momentan.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Nov 30, 2022 7:49 pm

O să ii zic. și chicotește. Acum hai după Lenalee. și ia copilul în brațe și o leagănă.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Nov 30, 2022 8:25 pm

Raven stătea la o ţigară cu Kaneki dar în capul ei avea loc următoarea discuţie:
-Dar cine se crede mă aia să spună când se fut sau când se iubesc doi zei? Acum mă duc şi îi rup gâtul şi îl iau pe Shiva de acolo!
-Potoleşte-te. Nu vezi că erau pe cale să distrugă singura relaţie posibilă a lor? Ce alte variante mai au dacă se despart? Kaneki nu se mai întoarce la Estelle şi eu cu Damian nu putem fi împreună.
-Ei na. Şi asta înseamnă să sacrifice zeii iubirea lor pentru muritori? S-o credeţi voi!
-Aţi mai fost departe unul de celălalt. Aşteaptă şi tu câţiva ani să îşi remedieze relaţia şi după vedem cum facem. spune raţional.
Lui Vishnu nu îi convine, dar fiind zeul dreptăţii, n-are decât să accepte, că relaţia aia merită să aibă o şansă să se refacă.
Estelle merge cu Damian la copilă şi îl lasă pe el să o liniştească. Are un gust amar de la discuţia asta şi următoarea perioadă o să fie grea pentru ei. Şi nu, nu merge cu sex de împăcare aici, că din cauza sexului s-a futut treaba.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Nov 30, 2022 9:00 pm

CE AI FĂCUT DAMIAN? CUM ADICĂ NO VISHU? Paaai ea e de vină că ma influențat să fiu corect. Inselam prea mult. Te influențez eu, le futi pe toate. O face ea esti loial ca popa. Oricum o dai nu e bine cu tine. zise supărat Stai cuminte. O sa fac un plan si pentru voi. Ati așteptat atat ca sa va duc aici. Fac un plan si pentru relatia voastră. Dar durează. Si de faci mofturi ii zic lui Vishuu de Estelle. Si știi că e mai rea ca a mea. Ufff. Bineeee. zise supărat De văzut o să o mai vezi. I-am promis ca o apar pe ea si copilul ca pe ai mei. Asa ca te poti linistii. Zeul ii zâmbește cald Hai că ai și tu o inimă acolo. și da , totul e în capul lui Damian cu Shiva
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Nov 30, 2022 9:05 pm

Şi Vishnu deja plănuia diferite chestii, adică să se folosească de Kasen. Las că îl rog pe Lucifer să elibereze nişte demoni ca să fie Kasen atacat şi să vină Shiva-kun ~ spune uşor malefic, dar Raven o aude. Ho tu nebuno. Ţi-am zis că vedem cum facem..
Iar cu asta stinge ţigara şi se uită la Kaneki. Ăh, mâine dimineaţă plecăm şi eu mă întorc la penthouse. Dar... nu ai vrea să te muţi cu mine? Nu e ca şi cum e prima noastră dată. îi spune mai raţional aşa, că nu mai are 16 ani ca să îi fie ruşine să-l cheme sau să aştepte încă câţiva ani. Nu are rost.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Dec 01, 2022 12:08 am

Sincer, sună bine. Eu fiind obișnuit să plec de colo colo m-as simtii bine să am un loc unde să mă întorc.
La Estelle, Damian face un gest drăguț. Cat timp Lenalee doarme și Estelle se uită la un film, de nervi cred, Damian se pune întins lângă ea și își vara mana sub gatul ei ca ea să fie cu capul la pieptul lui și să stea. Știa că ii trebuie iubire. Nu zice nimic, daar o pupă pe frunte și se uită la film.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Thu Dec 01, 2022 8:55 am

Raven se simte fericită că el acceptă, dar îl avertizează înainte: O să ai. Doar că o să fie şi cu copii şi cu gălăgie. şi chicoteşte.
Estelle, în partea cealaltă, era cam măcinată de spusele lui Damian legat de sexul cu Raven şi Vishnu, când i-a spus că a fost cea mai bună partidă, aşa că o perioadă Damian va trebui să plătească pentru asta. Totuşi, stă cuminte cu capul pe pieptul lui.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Dec 01, 2022 9:56 am

Argintiul o mângâie pe cap și protectiv. De grăbit nu se va grăbii. Că știe deja că va sta pe sec un timp. Dar asta nu îl oprește din a ii da iubire. Nu cred că sunt mai rai ca spiritele ce suferă în iad. și chicotește.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 6 of 100 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 53 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics