Kanie Mansion
2 posters
Page 61 of 100 • 1 ... 32 ... 60, 61, 62 ... 80 ... 100
Re: Kanie Mansion
Şi Vishnu era curioasă. Sigur nu se combinau acum în mijlocul zilei, dar sunt daţi în urmărire... Dacă nu vin până la apus, trebuie să mergem după ei. Însă după vreo 10 minute de alergat ca pisică agilă, Serena ajunge la căruţă şi îi vede pe cei doi afară. Stai! De ce e pisică! Ce s-a întâmplat?
Dede- Admin
Am scăpat de o situație urâtă. Eram la bar și vorbeam cu Serena de misiune. Aparent banda de hoți pe care o caută primăria e un clan. Un membru a venit cu acoliții lui și ne-a auzit. Eram singur cu Serena și ei erau trei, a trebuit sa plecam de acolo. și oftează lung. Viața asta e cam periculoasa. Shiva își da facepalm Nu va riscați așa aiurea in pula mea. Bine ca ați scăpat totuși.
Pisica fuge în căruţă, se face iar om şi se îmbracă în alte haine, apoi iese iar la ei. Mda. Nu ştiam în ce ne băgăm când am ales anunţul.. spune în timp ce îşi aranjează părul.
Dede- Admin
Ufff. O să ne băgăm toți patru și aia e. zise Shiva ofticat de situație, o voia pe Vishuu. Jimin in schimb zise Cam va trebui sa facem cu schimbul noaptea, just in case. Sa nu fim atacați când dormim. ceea ce e cam adevărat
Vishnu oftează şi îşi pune mâinile în şold. Ok, aia e. Nu avem decât să ne păzim şi să îi batem când putem. Serena însă nu mai spune nimic.
Dede- Admin
Cred ca sunteți încă in stare de șoc. Vishuu, facem noi mâncarea. zise Shiva scurt. Cred ca vrei sa stai in pat, Serena, nu? o întreabă simplu.
Dar ea dă negativ din cap. Sunt bine. răspunde repede. Mă gândeam numai...venise unul în baie după mine, foarte hotărât. Noroc cu forma de pisică. Vishnu merge să o mângâie pe cap şi să o îmbrăţişeze. Aşa e în taverne. Vin numai denegraţi. îi explică blând.
Dede- Admin
O să te obișnuiești , sper. și își da ochii peste cap. Ii cam pare rău de ea. Shiva in schimb se ocupa de gătit, că trebuia.
Vishnu o lasă după câteva momente şi merge să îl ajute pe Shiva. Serena rămâne cu Jimin şi se aşează cu fundul pe căruţă. Am un presentiment prost legat de asta. Mai bine nu îi alegeam..
Dede- Admin
Ufff. Așa cum vin, așa și pleacă. Nu prea ai de ales sa știi, doar sa știi cum sa te aperi. zise rațional dar cât și sa o calmeze. Totuși , își duce mâna in jurul taliei ei și îl lipește de el
Page 61 of 100 • 1 ... 32 ... 60, 61, 62 ... 80 ... 100