Kanie Mansion
2 posters
Page 62 of 100 • 1 ... 32 ... 61, 62, 63 ... 81 ... 100
Re: Kanie Mansion
Zâmbeşte când o trage lângă el, dar nu stă mult că zice: Oh, da! îi vine următoarea idee: Vrei să ne batem corp la corp până fac ei doi masa? Eu nu am forţa unui bărbat, dar am agilitatea unei pisici şi pot să profit de asta.
Dede- Admin
Cu ocazia asta văd și eu cum te bati. ii zâmbește Bine, hai ca te las pe tine sa începi ca tu m-ai văzut cum ma bat. și se ridica in picioare.
Tocmai asta e problema, că nu ştiu să mă bat prea bine, dar vreau să învăţ. îi explică şi se ridică şi ea. Vezi că eu zgârii rău. şi zâmbeşte şiret. Îşi scoate ghearele şi sare în spatele lui gata să-i zgârie bluza.
Dede- Admin
Jimin se dă la o parte și ii pune piedică. Lecția numărul unu, nu sării că te împiedici. pe cât de amuzanta e faza, e și serios.
Fata îşi acoperă repede nasul ca să nu şi-l spargă când dă cu faţa de pământ. Vishnu îi vede şi chicoteşte. Ce iubire inocentă au. îi şopteşte lui Shiva în timp ce tăia nişte legume. Apoi blonda se ridică şi îi dă un picior în burtă, dacă cu ghearele nu merge. Cum să nu mai sar? Asta fac felinele.
Dede- Admin
Pentru Shiva e o pura comedie și rade cu Vishuu. Jimin in schimb chicoteste , ii place durerea. Da, gemenii sunt și masochiști. Ești o pisica. Pisicile sunt rapide și agile, nu sar in fata aiurea sa știi. și o ia de mâna și o arunca pe jos.
Iar ea, cu talentul ei de pisică, aterizează în cele patru ''lăbuţe'' şi nu mai cade pe jos de data asta. Acum, dacă tot i-a zis, începe să se folosească de agilitate şi aleargă înspre el rapid, cu ghearele.
Dede- Admin
Uite ca Jimin o ia serios acuma și ridica garda. Cum o prinde ca e fixată doar sus, ii da un genunchi in burta, destul de tare. Dar fără toată forța. Ce repede învață Serena~~ zise așa cu o pace interioară , da, ii place sa vadă gagici ce știu sa se bată.
Well, genunchii în burtă sunt nasoli aşa că Serena cade pe jos de la lovitură. N-avea rezistenţă şi nici nu era obişnuită cu durerea, dar nu vrea să se plângă de faţă cu el. Instinctele o fac să se pună în patru labe şi se poate vedea cum pupilele ei se fac ca la pisică şi strălucesc puţin gălbui. În următoarea secundă aleargă către el şi îi jupoaie imediat hainele de pe el, rămânând doar în boxeri. Apoi sare în aer şi îl loveşte cu ambele picioare în piept şi revine la poziţia ei în patru labe. S-a abţinut să nu-l zgârie şi pe piele când a zgâriat hainele, că poate lăsa răni urâte şi nu au magie să se vindece.
Acum sunteţi trei animale. şi chicoteşte puţin. Situaţia asta o face să se gândească că ea e probabil cea mai slabă din grup la bătaie.
Acum sunteţi trei animale. şi chicoteşte puţin. Situaţia asta o face să se gândească că ea e probabil cea mai slabă din grup la bătaie.
Dede- Admin
Jimin zâmbește șiret.Mrrrr. Știu că mă vrei. zise intenționat ca și blonda să se calmeze. O vedea nervoasa puțin. Shiva in schimb se uita la Vishuu. Eh lasă că o să înveți și tu, dar de maine. ca da, se făcea aproape seara iar ei doi făceau pe bucătarii.
Page 62 of 100 • 1 ... 32 ... 61, 62, 63 ... 81 ... 100