Kanie Mansion
2 posters
Page 64 of 100 • 1 ... 33 ... 63, 64, 65 ... 82 ... 100
Re: Kanie Mansion
Da? Eu ştiam că laptele te ajută. şi totuşi se pune în fund lângă el şi îşi toarnă nişte vin într-un pahar. Planul de fapt era să se ducă în patul ei separat, darrr dacă Jimin mai vrea să stea la poveşti..
Dede- Admin
Eh. Folosim si noi ce avem la îndemână. și mai bea puțin. Trec câteva minute, blonzii beau din paharele lor cât să se încălzească puțin, și cum Shiva ii vede puțin roșii în obraji, împinge cu umărul căruță cât să se agite cu ei iar blondul să ajungă deasupra blondei. Scuzeee. zise inocent, dar a fost intenționat Morții ma-tii , Shiva. Daaar nu pot sa zic ca nu imi place.
Morţii mă-tii Shiva! zice şi ea în gând în acelaşi timp cu blondul. Vishnu începe să râdă copios. Deloc evident, Shiva. spune şi îl ia de braţ ca să îl tragă de lângă căruţă, că e pericol public.
Serena totuşi începe să îşi accepte soarta. E clar că ei doi vor să ne combine, şi noi vrem doar că nu iniţiem nimic. fiind sub influenţa alcoolului, o ajută să spună treburile astea direct. Oricum e purul adevăr. Iar eu simţeam tensiunea între noi încă de când trăgeam cu arcul... spune apoi pe un ton mai încet. Se ridică puţin în coate şi se uită la buzele lui, apoi la ochii.
Serena totuşi începe să îşi accepte soarta. E clar că ei doi vor să ne combine, şi noi vrem doar că nu iniţiem nimic. fiind sub influenţa alcoolului, o ajută să spună treburile astea direct. Oricum e purul adevăr. Iar eu simţeam tensiunea între noi încă de când trăgeam cu arcul... spune apoi pe un ton mai încet. Se ridică puţin în coate şi se uită la buzele lui, apoi la ochii.
Dede- Admin
De placut imi placi sa stii. Doar ca n-am vrut să imi bat joc de tine. oftează lung, Dar dacă ai decis să rămâi... Nu că mai stă, ci o sărută pe buze pofticios și o strânge și de păr pasional. S-a abținut mult blondul cu Serena.
Muuult, o zi jumate. Totuşi, blonda îi răspunde la săruturi şi simte cum începe să-i bată inima mai tare. Mh, n-am zis încă că rămân. răspunde după câteva momente. Depinde cum decurge seara asta. continuă şmechereşte.
Uşa la căruţă era puţin deschisă şi îi vede scurt, apoi îl ia pe Shiva mai departe. Ahh, am uitat să-i spun lui Jimin că Serena e neexperimentată.
Uşa la căruţă era puţin deschisă şi îi vede scurt, apoi îl ia pe Shiva mai departe. Ahh, am uitat să-i spun lui Jimin că Serena e neexperimentată.
Dede- Admin
O să mai vrei. zise șmecherește și el și începe să o dezbrace. DA-I TARE CAT SA TE TINA MINTE! strigă Shiva random ceva ce se potrivește cu orice. Hehehehe. Jimin însă îl ignoră
Vishnu îi pune mâna la gură dar deja au apucat să audă replica. Doamne ce nebun eşti.. şi merge cu el la o plimbare în jur, atât cât să le ofere intimitate, cât şi să se uite de pericole.
Serena când îl aude, tresare şi roşeşte în obraji. Totuşi, voia şi ea asta aşa că îl scapă pe Jimin de bluză.
Serena când îl aude, tresare şi roşeşte în obraji. Totuşi, voia şi ea asta aşa că îl scapă pe Jimin de bluză.
Dede- Admin
Jimin o lasă doar în lenjerie. Ii da jos sutienul și o strânge de sâni, o sărută pe gat și o mușcă, cum face el. Shiva ii lasă în final în pace și nu ii mai termina psihic
Serena începe să se încălzească şi îi dă pantalonii jos, apoi lasă capul pe spate. Se simţea puţin ruşinată, dar încearcă să treacă peste.
Dede- Admin
Blondul în schimb e cu tupeu. După mușcături, ii sărută gatul și se duce în jos pana la sfarcuri. Lenjeria ia dat jos și o masează acolo.
Page 64 of 100 • 1 ... 33 ... 63, 64, 65 ... 82 ... 100