Kanie Mansion
2 posters
Page 63 of 100 • 1 ... 33 ... 62, 63, 64 ... 81 ... 100
Re: Kanie Mansion
Replica aia chiar o enervează mai tare, dar se calmează când vede că el nu mai atacă. Şi începea să îi vine şi mirosul mâncării, aşa că ochiii revin la normal. Se ridică în picioare şi se scutură de praf. Data viitoare te zgârii, să vezi ''cât de mult te vreau''. îi răspunde şi se apropie normal de el.
Dede- Admin
Să știi că atât eu cât și Shiva suntem și masochiști. glumeste cu ea, dar se duce sa își ia niște haine. Shiva cu Vishuu pregăteau masa între timp.
Serena il lasa in pace si merge sa ii ajute pe cei doi cu mancarea, dar erau cam gata. Afara se intuneca încet, dar aveau o priveliste frumoasa la apus.
Dede- Admin
Jimin își ia repede un tricou și pantaloni scurți. Se întoarce la gașcă.Miroase bine, ce ați pregătit? întreabă pașnic.
Salata de legume şi peşte. spune scurt şi împarte salata în patru boluri. Că da, cât s-au bătut cei doi, Shiva cu Vishnu au avut timp să prindă nişte peşte. Serena se pune între Jimin şi Vishnu. Mersi ~ spune mai veselă. Îi trecuse supărarea aia pe clanul care era mai puternic decât se aşteptau.
Dede- Admin
Avand in vedere că am stat toată ziua in caruta si voi ati avut treaba, eu cu Vishuu o sa stam de paza primii până ne e somn. zise responsabil. Că da, blonzii chiar erau obositi bine. Plus ca voia să ii combine, dar Jimin nu stie.In sfarsit iei si tu decizii bune
Vishnu nu comentează nimic, că era curioasă de planul lui Shiva. Ok. zice şi Serena. După ce termină de mâncat, blonda cască lung şi se ţine cu o mână pe burtă. Acum mi-e şi mai somn decât înainte. Strâng eu aici dacă eşti obosită. îi spune calm Vishnu, ca să poată pune în aplicare planul lui Shiva.
Dede- Admin
Atunci hai în pat. și se ridică și merge înăuntru. Shiva, al dracu, a lăsat niște sticle de alcool pe lângă pat ca să ii inspite pe blonzi. Hihihi. Se plac, sunt singurei in pat si au si alcool la vedere. ii zice în șoaptă lui Vishuu, dar ajuta și el la spălatul vaselor.
Când intră în căruţă, Serena vede sticlele aproape că-şi dă un facepalm. Voi aveţi mereu alcool la îndemână? îl întreabă pe Jimin şi chicoteşte. Nu se prinsese de intenţia lor.
Dede- Admin
Jimin se pune cu fundul pe pat și își toarnă niște Gin în pahar.Au fost ca iepurii cred. Well, alcoolul te ajută să dormi, asa ca nu ma pot plange. și da bea din pahar.
Page 63 of 100 • 1 ... 33 ... 62, 63, 64 ... 81 ... 100