Kanie Mansion
2 posters
Page 78 of 100 • 1 ... 40 ... 77, 78, 79 ... 89 ... 100
Re: Kanie Mansion
Fata dă din cap, lasă foile pe masă şi fuge repede să elibereze câinii dintr-o cuşcă de lângă clădire. Serena vede asta şi de asemenea oamenii aduseseră o scară ca să ajungă pe acoperiş după ea, aşa că fuge mai departe, pe următoarea casă.
Dede- Admin
Când Jimin vede câini se îngroașa treaba. Astfel își scoate arcul si se ascunde într-un tufiș. Când vede că un câine se apropie de Serena, îl nimerește cu săgețile. Unii mor, alții nu mai pot alerga. Paza vede ce se întâmplă și il cauta pe Jimin
Blonda sare pe mai multe case în continuu şi apoi prin copaci, ca să o piardă oamenii ăia din vizor. Apoi, cu ajutorul mirosului, ajunge pe furiş înapoi la Jimin şi se face în om, chiar dacă era dezbrăcată. Scuipă cheile şi se uită supărată la el. Omule, nu ţi-am zis că eu îi distrag şi tu mergi după şerif?! spune totuşi în şoaptă.
Dede- Admin
Am fost panicat, ok? Scuze. și oftează lung. Totuusi. O să te caute. Poți zice că ai prins tu pisica si ai luat cheile. Iar eu ii iau gatul din spate. zâmbește șiret.
Blonda oftează şi ea. Ce drăguţ te îngrijorezi pentru mine. Dar câinii ăia nu reuşeau să ajungă pe acoperiş. şi îi zâmbeşte. Ok atunci mă duc înapoi la haine şi după merg la şerif. şi aşa se face iar pisică, ca să nu fugă o fată goală pe drum, înapoi unde erau hainele. Se ascunde şi se îmbracă iar în ele, apoi merge către clădire. Hei, cred că am ce căutaţi. îi spune şerifului cu respect şi umilă, aşa. Să ştiţi că mai sunt unii oameni după cheile astea, care nu sunt angajaţii voştri. zice mai în şoaptă şi îi face semn să vină în spatele clădirii.
Dede- Admin
Jimin era pe fază. Șeriful se duce spre Serena. Uite un cetățean model. Cum te numești? Poate iti dau o medalie. spuse politicos, că na, e șeriful.
Ah ~ Nu e nevoie. Oricum nu sunt din zona asta. face pe inocenta. Într-o mână avea cheile şi când i le întinde, îl prinde de braţ şi îl ţine bine. Cealaltă mână face unghiile de pisică şi două degete le ţine foarte aproape de ochiii lui. Nu te mişca, o să fie rapid. spune în şoaptă. Acum aştepta mişcarea lui Jimin.
Dede- Admin
Jimin avea maceta și ii taie capul repede, nu mai sta și il pune într-un sac. Fuge repede cu Serena de mână până nu mai pot fii văzuți. Ok. Acum hai in nord. zice scurt
Blonda dă aprobativ din cap şi uite că după ceva vreme se întâlnesc toţi patru în nord, fiecare cu câte un sac cu un cap în el. Sunteţi ok? Păreţi amândoi cam mototoliţi. spune Serena când îi vede, că na, Shiva s-a bătut cu 5 oameni iar Vishnu şi-a luat-o de la capul grupului. Abia ce îi trecuseră vechile vânătăi că i-a făcut ăsta unele noi la braţ. Aproape că mi-am rupt o mână, dar în rest e ok. spune simplu şi se uită împrejur.
Dede- Admin
Vânătaia de azi, oasele rupte de mâine. la câte bătăi a avut Shiva la viața lui, sa se bata cu 5 deodată e deja obișnuință. Jimin oftează lung. E baza lor aici. Înarmați până in dinti. Nu stiu cum facem.
Page 78 of 100 • 1 ... 40 ... 77, 78, 79 ... 89 ... 100