Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 40 of 100 Previous  1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 70 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 40 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Thu Dec 08, 2022 1:02 pm

Vishnu îşi pune capul pe umărul lui Shiva şi conduce în continuare, liniştită. Dar Serena se simţea incomod. Nu ştiu. Am avut o ceartă urâtă cu Papa şi am fugit la nervi. Dar sincer, e greu să trăieşti ca pisică... şi apleacă privirea. Nici ea nu ştia ce vrea.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Dec 08, 2022 1:58 pm

Ti-ar plăcea ca in fiecare zi să fii tratată de lume cam cum ai fost azi de astia doi? Că asta e viata de fugar, sa stii. și da, zice adevărul care o doare pt că ii pasa de ea. Cam cum e și Shiva/Damian.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Thu Dec 08, 2022 2:10 pm

Încerci să mă convingi ca să luaţi banii fără să aveţi remuşcări că m-aţi dat obligatoriu. comentează ea şi îşi pune mâinile în sân. Vishnu însă îi aude şi vede că nu se duce bine conversaţia. Hei, nunta e peste 7 zile. De ce nu stai cu noi şi cu o zi-două înainte te decizi? întreabă raţional, ca să nu o dea în ceartă cei doi. Aşa o cunoaşte şi Jimin mai bine, că tot îi place. Dar dezavantajul e că putem pierde banii. îi spune apoi în şoaptă lui Shiva. Serena însă se luminează la faţă. Da! Măcar câteva zile. Orice mai bine decât să mă întorc acasă. şi se uită la Jimin.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Dec 08, 2022 2:15 pm

Suna bine. și imediat se aude VA MANANC PANARAMELOR. și sare Shiva pe o căruță din spate ce voia să le ia blonda. O să te obișnuiești. Sper.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Thu Dec 08, 2022 2:57 pm

Serena se uită speriată la ce se întâmplă în spatele lor. E efectiv ca un animal... spune încet. Vishnu însă chicoteşte, că s-a obişnuit deja cu personalitatea vulcanică a lui Shiva. După ce îi omoară Shiva pe ăia, putem să vindem căruţele ăstea două şi să luăm una cu o căsuţă mai mare, sau un cort. că oficial nu ar fi încăput toţi patru să doarmă în cea actuală.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Dec 08, 2022 3:00 pm

AI AUZIT? NU DISTRUGE ȘI CĂRUȚA LOR! tipa Jimin. Shiva oftează CUM NU AM VOIE SĂ PUN CAII SĂ II TRAGĂ DE GAT? tipa nervos și el. E o situație dark și comică.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Thu Dec 08, 2022 3:04 pm

NE TREBUIE CAII ĂIA! AGAŢĂ-I DE ROŢI DACĂ VREI. strigă Vishnu deja acceptând situaţia asta ciudată. Serena se uită puţin speriată la toţi trei. Doamne, unde am ajuns?
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Dec 08, 2022 3:21 pm

Shiva oftează lung. Doar ii dă cap în cap până leșină și ii aruncă va pe gunoi în fața unor lupi flamanzi ce ii mănâncă de vii. Zâmbește malefic. Hai incoa. Am făcut un festin pentru lupi. Hai să le ciordim lucrurile
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Thu Dec 08, 2022 3:36 pm

Vishnu opreşte trăsura lor şi merge la Shiva în a doua trăsură. Cât îi băteai tu, am decis că putem vinde într-un târg ambele căruţe şi să luăm una mai mare, pentru toţi patru. Cred că trebuie să păstrăm şi toţi cei patru cai. Dar hai să vedem ce furăm de aici. îi spune şi lui şi intră să vadă ce lucruri au ăia pe acolo. Serena însă, cum nu a fost în ''sălbăticie'', e speriată de felul lui Shiva. Aşa o să îmi faceţi şi mie dacă nu vă ascult? îl întreabă totuşi cu tupeu pe Jimin. Măcar să ştie la ce să se aştepte.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Dec 08, 2022 3:44 pm

Nah. Pe mine mă ascultă că ii sunt frate. și o ia în brațe că să se liniștească, e traumatizată dracu, trebuie Am eu grijă ca animalul ăsta să nu pună un deget pe tine cat timp esti cu noi.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 40 of 100 Previous  1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 70 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics