Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 81 of 100 Previous  1 ... 42 ... 80, 81, 82 ... 90 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 81 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Sun Dec 18, 2022 10:37 pm

Păăi, ajunşi la primărie şi cu sacii ca dovezi, oamenii de acolo le dau recompensa babană şi le mulţumesc, mai mult ca să scape repede de Shiva că îi speriau. Banii ăştia ne ajung cel puţin un an, dacă nu îi risipim. spune şi aruncă o privire urâtă la Shiva, că probabil el ar fi fost primul care mergea să îi dea pe băutură. Vreţi să înnoptăm la o cazare? Să avem şi noi o baie şi un dormitor normale. le propune tuturor, iar Serena ridică repede capul: Da! Sigur găsim o tavernă cu mâncare jos şi camere la etaj.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Dec 18, 2022 11:27 pm

Bine, dar sa luam și alcool calumea la ce zii am avut. zise alcoolicul din el.Mai întâi ne relaxam, după ne distram. și blondul ia partea fetelor aici. Shiva cum e intr-o situație 1 v 3 nu are de ales și face ca ei.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Mon Dec 19, 2022 12:03 am

Astfel cei patru pleacă cu căruţa în sat şi merg la o tavernă care avea şi un grajd ca să-ţi laşi caii acolo. Cum aici nu e ca la hotel, nu e aşa uşor să găseşti camere de patru persoane sau ceva, deci plătesc pentru două camere cu baie privată - o noapte. Ambele fete voiau să facă o baie şiii, dacă tot aveau cadă, de ce să nu facă împreună cu băieţii.
Hai cu mine, tigrule. îi spune Vishnu lui Shiva pe un ton seducător, în timp ce ea se dezbrăca şi cada se umplea cu apă.
Nu e aşa că facem baie împreună? întreabă în cealaltă cameră Serena pe Jimin. Venise silenţios şi îşi lipise sânii de spatele lui în timp ce îi punea întrebarea în şoaptă, la ureche.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Dec 19, 2022 12:12 am

Rawr. De știam de asta nu mai comentam. spune in stilul lui specific și o prinde de fund. In cealaltă camera Jimin zâmbește siret. Când ma intrebi așa frumos , cum sa spun nu? și se întoarce și o săruta.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon Dec 19, 2022 12:44 am

Aşa cele două cupluri merg să facă baie împreună, fiecare în stilul lor specific. Shiva deşi era un animal în viaţa de zi cu zi, cu Vishnu în pat era blând, pe când Jimin fix invers. Sau cel puţin aşa îi percepeau fetele pe cei doi. După o oră sunt toţi gata şi pregătiţi de masă. Vishnu ciocăne la uşa blonzilor. Hei, amorezilor, nouă ne e foame! zice mai tare ca să fie auzită.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Dec 19, 2022 12:47 am

Ufff. Bine. Venim. Răspunde Jimin ofticat. Nu se mai satura de Serena. Shiva in schimb zise: Sunteți mai rău ca iepurii! zise cu tupeu.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon Dec 19, 2022 12:57 am

Se vedea că Shiva cu Vishnu sunt cuplul mai matur, în sensul că ei au o limită. Serena chicoteşte şi îi aranjează părul lui Jimin, că i-l ciufulise între timp, apoi ies şi ei din cameră pregătiţi. Mi s-a făcut şi mie foame. şi îşi pune mâna pe burtă. Astfel coboară la parter şi ocupă o masă. Era o seară aglomerată, că veniseră nişte muzicieni şi chiar era o atmosferă bună.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Dec 19, 2022 1:04 am

Erau toți îmbrăcați mai bine la insistenta fetelor, deși ei nu sunt genul. Jimin mai e cum mai e, dar Shiva e un animal, nu e cu civilizatia. Sa nu zici ca nu ma schimb pentru tine Vishuu. zise ofticat. Shiva, te rog eu, fără bătaie in seara asta, ok?
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon Dec 19, 2022 1:08 am

Hai că nu sunteţi nici la costum, dar nici ca ţăranii. le precizează ea cât aşteaptă mâncarea. Şi da, fără bătaie că ai haine noi pe tine. spune apoi serios, uitându-se direct în ochii lui.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Dec 19, 2022 1:12 am

Nici măcar sa dau cu pumnii? și face o fata de tigrisor. Jimin in schimb rade de el , dar se uita și la meniu.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 81 of 100 Previous  1 ... 42 ... 80, 81, 82 ... 90 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics