Kanie Mansion
2 posters
Page 42 of 100 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 71 ... 100
Re: Kanie Mansion
Şi Serena din timpul actual râde de Damian. L-a iertat între timp, dar e total de acord cu Jimin al ei.
Revenind, Serena îşi sprijină capul de uşa căsuţei. Ei mă văd doar ca pe o recompensă şi atât. îşi spune concluzia. Dar nu poate schimba asta, aşa că trece peste:Şi ce faceţi împreună? Sunteţi vânători de recompense? Ştiţi toţi să vă bateţi ca Shiva? îl întreabă ca să afle mai multe informaţii despre ei.
Revenind, Serena îşi sprijină capul de uşa căsuţei. Ei mă văd doar ca pe o recompensă şi atât. îşi spune concluzia. Dar nu poate schimba asta, aşa că trece peste:Şi ce faceţi împreună? Sunteţi vânători de recompense? Ştiţi toţi să vă bateţi ca Shiva? îl întreabă ca să afle mai multe informaţii despre ei.
Dede- Admin
Si ma intrebai Serena de ce nu vreau copiii. Il reeduc pe ăsta de milioane de ani si tot gresit e. zise urâcios
În capul lui Damian, Jimin ii răspunde cu: Eu cu Shiva ne batem cam la fel. Vishuu a venit in echipa noastră de ieri. Pare că se înțeleg. și chicotește. Acum el conduce trăsura Cred că iti e frică de ei mai mult de părinții tai. și da, părea adevărat
În capul lui Damian, Jimin ii răspunde cu: Eu cu Shiva ne batem cam la fel. Vishuu a venit in echipa noastră de ieri. Pare că se înțeleg. și chicotește. Acum el conduce trăsura Cred că iti e frică de ei mai mult de părinții tai. și da, părea adevărat
Blonda se supără când aude replica aia. Nu îmi e frică de ei! şi din mâna dreaptă îi ies ghearele de pisică. V-am zis că pot deveni pisică parţial sau total. îi spune mai încrezător. Doar că Shiva e aşa... animalic. şi nu ştie cum să-l descrie mai bine.
Dede- Admin
Well. Tu ești pisică. Eu sunt ca un leu si Shiva e ca un Tigru. De-aia te-ai speriat de el. zise simplu. O să mai luam o misiune dacă e si mergem toti patru mâine. Te interesează? întreabă scurt
Well, cum ea le-a ruinat planul de a câştiga o căruţă de bani azi, se simte obligată să accepte. Sigur. Floare la ureche. Şi între timp ajung în următorul sat. Vishnu opreşte trăsura aproape de o tavernă. Hai să mâncăm aici.
Dede- Admin
Cum Vishuu la cumințit, Shiva nu mai comentează la Serena. Dar nici nu se poate spune că o place. Jimin e curios..Cum l-ai potilit?
I-am spus că fix aşa eram şi eu ieri şi de mine nu s-a luat. Aparent e destul de ascultător şi înţelegător. îi răspunde şi chicoteşte. Toţi patru intră în tavernă şi se pun la o masă.
Dede- Admin
Și cum Shiva a fost mustrat atât de Jimin cât și de Vishuu, ii zice blondei: Scuze. Ma luat valul. și oftează. Nu e genul dar de e mustrat aia e. Jimin comanda niște băutură pentru toti ca să se mai relaxeze și ei.
Ca să nu fie ciudată, Serena avea o pelerină pe ea şi se pune lângă Jimin. E ok. îi răspunde zâmbind. Încă nu-l place, dar măcar s-a oprit din a se lua de ea, deci e mulţumită. Oh, da. După asta trebuie să iau nişte haine pentru Serena. Pot să mă bazez pe voi doi că faceţi afacere bună cu căruţele? îi întreabă pe băieţi. Poţi recurge şi la ameninţări ca să obţii o ofertă bună. zice chicotind şi dă un cot în braţul lui Shiva.
Dede- Admin
Eh. De asta se ocupă Jimin. și are o atitudine relaxata. Blondul e după niște beri.Speeer să nu fiu deranjat azi că fac mai rău ca Shiva~~
Jimin , stop, avem fete cu noi. zise serios dintr-o dată. Că nu doar Shiva e malefic în duoul asta.
Jimin , stop, avem fete cu noi. zise serios dintr-o dată. Că nu doar Shiva e malefic în duoul asta.
Page 42 of 100 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 71 ... 100