Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 94 of 100 Previous  1 ... 48 ... 93, 94, 95 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 94 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Thu Dec 22, 2022 3:16 pm

Fata oftează şi se uită la ei. Acum faza e consumată. Nu mai avem cale de întoarcere. le spune ca să nu se certe sau ceva. Empatiza şi cu Jimin, că se gândea că va avea o perioadă naşpa acum.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Dec 22, 2022 5:10 pm

N-am chef de glume, Shiva. și oftează lung și se pune să șteargă masa. E supărat,
dar ii trece.
ii zice lui Vishuu la ureche
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Thu Dec 22, 2022 5:25 pm

Ziua aceea parcă trece foarte greu şi e foarte tristă pentru toţi. Serena a reuşit să-l păcălească pe soţul ei că au făcut sex, că stătea goală în pat cu el şi na, era imposibil să nu fi făcut, nu? Apoi s-a îmbrăcat şi a plecat pe acolo, să vadă dacă află ceva nou. Cei trei au urmat planul făcut cu mersul şi antrenatul două zile, dar după încep să le ia urma asasinii.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Dec 22, 2022 5:29 pm

Eu cu Shiva o să ne ducem să luăm provizii pe drum. Vishuu, tu stai de pază tura asta. zise scurt. Cum lui Shiva ii place că Jimin pare că e mai ok, acceptă
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Thu Dec 22, 2022 7:08 pm

Fata aproba si ii lasa sa plece linistiti. Intre timp ea aduce niște apa de la un râu si le pune cainilor in boluri, apoi sta degeaba sa supravegheze.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Dec 22, 2022 9:44 pm

Între timp Jimin cu Shiva sunt in mijlocul orașului. Ținta mercenarilor era Shiva. Astfel când sunt cu garda jos , Shiva e luat pe la spate. Da-mi drumul! și face ca animalul. Erau 7 pe Shiva si abia de il țin. Astfel il împușcă în picioare ca să se potolească. Jimin când vede asta ia un Topor Ia mâna de pe fratele meu! și începe să taie în stânga și în dreapta până vine la Shiva. De data asta el îl aruncă în căruță și dă bici calului să plece acasă. Jimin se bate cu toți până când apar mai mulți mercenari și il prind. Shiva în schimb ajunge în câteva minute acasă
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Thu Dec 22, 2022 10:18 pm

Vishnu aude trăsura şi merge să se uite, dar îl vede pe Shiva cu sânge pe picioare şi se panichează toată. Lasă tot ce făcea şi fuge la el. Ce ai păţit?! Unde e Jimin?! şi îşi dă repede bluza jos, o rupe în bucăţi şi îi bandajează picioarele ca să oprească sângerarea.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Dec 22, 2022 11:56 pm

Shiva respiră lung. Au vrut 7 mercenari să mă răpească. M-am batut singur cu ei dar au scos armele ca ultimele pizde si erau să mă ia. A luat Jimin un topor să ii bată dar au adus ăia intariri. Ma aruncat repede in caruta si ma dus aici. zise extrem de nervos și ofticat
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Fri Dec 23, 2022 12:00 am

Ea îl ascultă şi îi opreşte sângerarea, dar toată situaţia suna ca naiba. Nu e bine. E singur şi o să-l bată până îl omoară sau o să-l răpească. spune raţional şi îl ajută pe Shiva să urce în căruţa lor cu căsuţă şi câini, apoi ia două pistoale şi pelerina peste ea. Tu fugi cu căruţa asta acum, că te vor şi pe tine şi eşti prea aproape de sat. Eu mă duc după el. O să fac tot ce pot să-l salvez şi să nu fiu eu răpită. spune serios şi se dă jos din căruţa lor şi urcă în cealaltă, cu care a venit Shiva. Te găsesc eu cumva după.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Dec 23, 2022 12:03 am

Stiu ca vrei să il salvezi dar cea mai proastă miscare e să te duci de una singură. zise rațional. Plecăm împreună și mergem după el când sunt si eu gata. Serena cum e pisică, va simtii mirosul lui chiar de e ascuns. Așa că va afla prima de el, nu noi. și da, uite cum iso folosește mintea când e serios.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 94 of 100 Previous  1 ... 48 ... 93, 94, 95 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics