Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 48 of 100 Previous  1 ... 25 ... 47, 48, 49 ... 74 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 48 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Fri Dec 09, 2022 2:11 am

In momentul acela se aude un AAHH ~~ ! Puternic. Isi incruciseaza picioarele in spatele lui si se sprijina cu palmele de umerii lui. Simtise o durere la inceput, dar pe masura ce se mișcau, aceasta se diminua. Nici nu mai stia ce sa ii raspunda la replica aia.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Dec 09, 2022 2:16 am

Shiva o ține bine de fund și se mișcă normal, o ia mai ușor că trebuie. Își lipește pieptul de sânii ei și o sărută iar, chiar e un iubaret. Gematul lui Vishuu îl trezește pe Jimin. Se uită din trăsură. Deci măcar una din fete rămâne cu noi, huh. și după vede pisica. O lasă în pace totuși ca nu e zoofil dracu.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Fri Dec 09, 2022 2:23 am

Si pisica aude gematul si da din urechiușe. Voia sa se trezeasca sa vadă ce e, doar ca era inca foarte obosită. Uitase ca e langa Jimin si se transforma inapoi in om si continua sa doarma. 
Vishnu initial se gandise ca sunt prea aproape de trasura, dar la ce excitata era, nu a mai apucat sa ii spuna lui Shiva sa mearga mai incolo. Acum doar se bucura de moment. Multumita ritmului acela normal se duce si durerea, iar acum e doar plăcere. Se udase mult si il strange cu drag pe Shiva in brate. Ah, ce bine e ~
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Dec 09, 2022 2:40 am

Serena mă omori cu zile. și oftează lung. Shiva zâmbește șiret.Hehehe. Păi asta e iubirea draga mea. E plăcut să iubesti. zise cu drag și o mușcă de buza, după se duce și mai adânc în ea.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Fri Dec 09, 2022 2:47 am

Serena sta cu capul la gatul lui Jimin, ca era cald si plăcut, fara sa conștientizeze. Iar Vishnu se simte din ce in ce mai bine. Ma iubesti deja? Il intreaba in timp ce gemea si il săruta cu drag.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Dec 09, 2022 2:50 am

De la prima privire. ii răspunde cu drag și o strânge strâns în brate. Era îndrăgostit lulea de Vishuu
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Fri Dec 09, 2022 8:41 am

Vishnu nu era genul care sa creada in dragoste la prima vedere, dar totusi personalitatea lui Shiva a început sa o schimbe si pe ea, sa nu mai fie doar rationala, ci si pe sentimente. Acum simte si ea cum incepe sa-i placa de el, chiar sa il considere special. Asta nu e ca o oarecare "distractie" sau sex. Chiar ma simt iubită. Isi spune si de la excitare il baga pe Shiva cu capul la sanii ei, in timp ce ea e libera sa geama.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Dec 09, 2022 10:35 am

Shiva mai că chicotește. Dar ii suge un sfârc și mai mușcă ușor, era cu totul. O plăcea pe Vishuu, de-aia ii tot zice de iubire-
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Fri Dec 09, 2022 10:47 am

După puţin timp fata simte că se apropie de final. Iar acum vine următoarea problemă: că nu vrea să rămână însărcinată încă, că duce o viaţă prea săracă pentru a creşte un copil. Iar cum metode de protecţie nu existau, şi nici pastila de a doua zi, singura variantă e să-i spună să termine afară, ca să fie siguri. Îi ridică iar privirea lui Shiva şi îl sărută pe buze. Vezi să nu mă laşi grea. zice mai discret.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Dec 09, 2022 10:50 am

Și cum e ascultător în treburi seriose, o scoate și da drumul afară. Că dacă vor sta împreună, cam trebuia să aibă și grija. Vishuu, țin la tine mult. și o strânge în brațe și se cade pe spate pe iarbă, cu ea peste el.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 48 of 100 Previous  1 ... 25 ... 47, 48, 49 ... 74 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics