Kanie Mansion
2 posters
Page 32 of 100 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 66 ... 100
Re: Kanie Mansion
Iar joaca lui o trezeşte pe fată şi când îl vede, zâmbeşte larg. Se pare că nu a plecat.. îşi zice în gând mai uşurată. Bună dimineaţa.
Dede- Admin
Ei bine, poate o va surprinde, dar el s-a îmbrăcat în timpul nopții, la fel ia făcut și ei. De ce? Era cam frig seara și să nu răcească. Se pune în fund , se apleacă ușor și o sărută drăgăstos pe buze. Bună dimineața!
- Spoiler:
Aw, ce grijă avea de ea. Ei bine, lui Michelle îi plăcea şi după ce termină săturul, se uită la el şi inspiră adânc. Parcă nu pot crede că eşti cu mine.. zice încet. Da, nu prea a avut parte de aşa băiat şi el, la cum arăta, să fie cu o fată timidă, mediocră la inteligenţă şi fără forme prea mari?
Dede- Admin
E și soldat de război, și-a tras-o și cu sclave, dar și femei de rang înalt. Era sătul, voia o fată bună care să țină la el. Mediocră în inteligență nu e , că altfel nu era la facultate. Poate nu e interesată să se documenteze la ceva ce nu îi folosește :-?? Revenind, Alexander se întinde în pat și o pune peste el. Îi plăcea așa. De ce nu? o întârâta ușor, așa, e bine să fie și mici ,, certuri ,, în relații.
Păi e aşa...neobişnuit. încearcă să îi explice. Nici un băiat ca tine nu a mai fost interesat de una ca mine..
Dede- Admin
Eu nu sunt ca ceilalți. Sunt diferit. îi explică calm, după o trage înspre el să o pupe drăgăstos pe frute. Și la fel ești și tu. Nu există frumos sau urât, doar gusturi diferite! și da, Alexander o dă pe filozofie.
Parcă era prea drăguţ să fie adevărat. Dar argintia se bucură de moment şi îl strânge în braţe. Iar cum Jannette abia acum terminase de căutat în toată casa şi nimeni nu o văzuse pe fiica ei, decide să o sune. Şi când fetiţa aude telefonul, se uită direct la ceas şi se ridică repede să vadă cine sună. Ah, e mama. Am uitat complet!
Dede- Admin
Răspunde la telefon și zi adevărul. Nu vei pății nimic. ridică din umeri lejer și o ia în brațe.
Ba da... Tu nu o stii pe mama.. murmura fetita apoi ofteaza lung si decide sa raspunda. Michelle, pe unde umblii? o intreaba imediat Jannette, ingrijorata.Sunt la un hotel.. O sa vin acasa imediat.
Dede- Admin
Iar el îi ia telefon și zice: Bună dimineața viitoarea mamă soacră. Michelle e cu mine, am fost ieri seară la un festival japonez și în drum spre întoarcere am rămas fără benzină. Dar nu îți fă griji, e bine, protejată și răsfățată. îi spune fără griji și relaxat.
Page 32 of 100 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 66 ... 100